Ha fürdésnél tejes-mézes habfürdöt használok, árthat a babának? Melyik a legjobb habfürdö vagy krémfürdö amit használhatok! 14 hetes kismama
Figyelt kérdés
Köszönöm!#terhesség #habfürdö
2012. okt. 19. 11:40
1/10 gabszem válasza:
Hát alapvetően nem túl jó a kádban fürdés terhesen. Én nem mertem megkockáztatni, inkább zuhanyoztam. Amúgy a habfürdő nem hiszem hogy árt, inkább a forró víz.
2/10 anonim válasza:
Én fél éves koráig gyógyszertári fürdetővel fürdettem a lányom.
3/10 anonim válasza:
Biztos h nem árt!És sztm a kádban fürdéssel sincs semmi gond én is fürödtem és nem volt semmi bajom.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom sokan nem ajánlj´k a kádban fürdést, de az orvosom mondta hogy szabad kádba fürödni csak nem forró vizben, terhességem elött sem fürödtem forró vizben szoval ez most sem gond, csak az nem szabad kádban fürödjön aki veszélyeztetett terhes, de a kérdésem nem az volt hogy hól fürödjek hanem az hogy milyen habfürdöt használjak! Azért köszönöm mindenkinek!
2012. okt. 19. 11:52
5/10 anonim válasza:
Én végig fürödtem,jól esett egy fárasztó nap után belülni a kádba és illatos gyertyákkal körbe rakni magam. Nekem ez volt a kikapcsolódás a nap végén. Amíg zárt a méhszájad,márpedig ennyi idős terhesen biztosan az,addig bátran fürödj,a saját kádadban semmi bajod nem lehet. Igaz,én előtte mindig kimostam a biztonság kedvéért. Csak arra figyelj,hogy ne forró legyen a víz,inkább mindig engedj bele egy kis meleget,ha érzed,hogy langyosodik.
6/10 anonim válasza:
Ja és nyugodtan használd a habfürdőt is!
7/10 anonim válasza:
Szerintem bármilyen habfürdőt használhatsz. Ha néhány anyaguk fel is szívódik bőrön át, a véráramba nem jut be, és így nem tud a kisbabádban sem kárt tenni, de ha nagyon aggódsz emiatt, kérdezd meg egy gyógyszertárban, milyen habfürdőt javasolnak. Az is nagyon jó, hogy az orvosod megengedte a kádban fürdést, de csak addig csináld így, amíg zárt a méhszáj!
8/10 anonim válasza:
itt kulfoldon sokan szulnek kadban nem art a babanak a furdos sot jot tesz a mamanak vajudas kozben is terhesseg alatt is.
9/10 anonim válasza:
Most komolyan azt hiszed, hogy a habfürdő árt a babának? Bármilyen is az illata???
Akkor ezek szerint sima tusfürdőt sem szabad illatosat választani, és szappant sem?
A kádban fürdés sem árt amúgy, hogyha zárt a méhszáj.
10/10 A kérdező kommentje:
kedves 9-es válaszoló, nem attól félek hogy a tüsfürdö illata árt a babának, hanem az összetétele! Köszönöm mindenkinek a válaszokat,
2012. okt. 21. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!