Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól nem tudtátok felhúzni...

Mikortól nem tudtátok felhúzni a zoknit, cipőt, vagy lehajolni, kismamik?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. :)
2013. szept. 27. 23:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Azért tettem fel a kérdést, mert rám is úgy néznek, mint valami ufóra, amiért simán lehajolok a földig, meg kúszok-mászok 36 hetesen. Mintha mozgáskorlátozottnak kéne lennem, vagy ilyesmi. :D Persze, néhány mozdulatnál útban van a pocak, meg néha nyögök is, de semmi különös.
2013. szept. 28. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

41. héten szültem, végig fitt voltam, bármit meg tudtam csinálni.

Mondjuk én semmit nem híztam, csak 7 kg jött fel ami a baba súlya + a járulékos dolgok.

2013. szept. 28. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 hetes vagyok és rám is úgy néznek mint egy ufóra (hogy idézzelek) utálom mert mindenki segíteni akar, ezt ne csináld azt ne csináld stb. De én köszönöm szépen teljesen jól vagyok, tudok egyedül cipőt kötni, takarítani, függönyt leszedni stb. Nem is bírok a fenekemen megülni, kizárt, hogy a lábamat lógassam. :D Amit nem csinálok az a nehéz cuccok hazacipelése a boltból arra a férjemet kérem meg.
2013. szept. 28. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én végig meg tudtam oldani a dolgot.

A végén már nem lehajolva húztam fel cipőt, zoknit, hanem ülve. Simán ment.

2013. szept. 28. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap és szülök de abszolút mindent megtudok csinálni :-):-) Sétálok és tornázom is még. Első gyereknél sem volt soha ilyen problémám...
2013. szept. 28. 15:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Ezek alapján nem is értem, mi ez a dolog azzal, hogy a kismamák ezt meg azt ne csinálják (kivéve azokat persze, akik veszélyeztetettek, vagy tényleg fizikai problémáik vannak, de úgy tűnik, zömében fittek vagyunk, hála az égnek). :)
2013. szept. 28. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!