II. trimeszterben tünetmentesen honnan tudtátok, hogy minden rendben?
Nekem a legjobb barátom az Angelsound szívhangfigyelő volt. Van, aki nem szereti, nekem két-háromnaponta azt az 5 percet megérte, nagyon megnyugtatott.
Sokan ilyenkor szoktak beütemezni egy soron kívüli 4D-s uh-t, hogy lássák is a babát és megnyugodjanak.
Nekem is nagy barátom lett a szívhang figyelő, bár én a 14. héten vettem meg.
Már mozog a baba, de tegnap is és ma reggel is meghallgattam, mert amióta megérkezett ez a hidegfront, a baba annyira bevackolta magát, alig akar mozgolódni.
én a 20 héttől igencsak tudtam, hogy minden ok, a gyerek folyton kapálózott, taposott :) amúgy a 12-14. héttől az abszolút "csendes" időszak van, alig van valami furcsaság.
a méhszalagok nyúlnak ilyenkor, ettől a petefészked környékéről érezhetsz sajgást, inkább kellemetlen érzésnek mondhatnám...
amúgy meg, MIÉRT LENNE BAJ? volt már vetélésed? esetleg a családban valakinek? szerinted van bármilyen ok, ami miatt az egészséges - rendszeresen vizsgált (gondolom jársz nőgyógyászhoz, aki csinál ultrahangot és különböző vizsgálatokat, ill. elküld vérvételre, stb.) - szóval az egészséges magzatod/babád veszélyben lenne?
ne aggódj, MOST VAN A LEHETŐ LEGBIZTONSÁGOSABB ÉS LEGJOBB HELYEN, ha már volt olyan erős, hogy ezidáig rendesen kifejlődött, és az orvos is rendben talált mindent, és te makk egészséges vagy, a családod is egészséges utódokat és várandósságokat tudhat magáénak, akkor semmi baj nem lehet! élvezd ki ezt a nyugalmas és boldog időszakot, járjon át az esti lefekvésnél az a boldog tudat, hogy egy új életke fejlődik benned :) napközben meg magadat kényeztesd, foglalkozz olyan dolgokkal, amik boldoggá tesznek, törődj magaddal, használd ki ezekre az időt, mert ha megszületik, te magad csak második leszel :)
boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!