2. trimeszterben barnázás, alvadt vérdarab mitől lehet? Volt már valakinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20. hét óta van 3 hetente egy napra visszatérő barnázás, pár centis alvadt vérdarabbal (gondolom a barnázást a vérdarab okozza) rengetegszer jártuk meg ügyeletet, soha semmit nem láttak, a fogadott orvosom is széttárja a karját, ill. legyint, mondván kicsi az alvadt vérdarab (1-3 cm között). Minden alkalommal több a barnázás, ahányszor előjön. Van valakinek ötlete? Lassacskán megőrülök az aggodalomtól, mi van ha méhlepényből jön? :((( Vigyázok, nem erőltetem meg magam, nem dolgozok már hónapok óta, nem értem mit tehetnék még.
27 hkm
#alvadt vér #2. trimeszter barnázás
2013. szept. 15. 16:48
1/2 anonim válasza:
Ilyen nálam is volt, a 20. héttől, senkinek nem volt fogalma róla, hogy mégis honnan jön. Haematómát nem találtak, a lepény szépen elvolt a helyén. Pihentem én is sokat, de mégis gyakran előjött, csak úgy. Nem lett belőle semmi gond, időben született a baba, és egészségesen.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, a környezetemben, családban senkinek nem volt még ilyen...
2013. szept. 15. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!