Mitől lehet, hogy a mensim előtt mindig 1-2 nap barnázás van, majd a mensim elég erőterljesen jön és sok alvadt darabka van benne?
Velem ugyan ez volt. A doki mindent rendben talált, mégse jött a baba. Elmentünk a meddőségire, ahol kiderült: hormonok rendben, tehát nem sárgatest elégtelenség miatt van a pecsételés, hanem mert nem reped meg a tüsző és emiatt nem kielégítő a peteérés. Az információk eljutnak a szervezetemhez, hogy mikot mit kell csinálni, vagyis rendes folyás, megfelelő időben megfelelő fájdalom stb. de mégse jöhetett baba, mert ugye a tüszőben maradt a petesejtem.
Az alvadt darabkákról nem tudok mit mondani, nekem is szokott lenni. Amikor ritkán jött meg és nagyon erősen véreztem akkor volt ez jellemző, amióta "helyretett" a fogigátló rendben van a vérzésem is. Már egy éve nem szedem és normális minden. Csak épp a tüszőrepedés nincs meg. :( Amúgy sok szakirodalomban olvastam, hogy az alvadékos vérzés lehet valami betegség, mint mioma, polip jelzője is. Namármost nekem itt a meddőségin észrevettek valamit a méhemben, kérdőjellel mioma vagy polip. Holnap műtenek, nézik meg mi az odabetn és mi a teendő vele.
Mindezekhez hozzátartozik, hogy rendszeresen jártam orvohoz, nem is akármilyenhez, volt hormonvizsgálat, uh, sőt még endokrinológián is jártam. A petefészkemben nem látták a pco-t, a méhemben nem találtak semmi rendelleneset. Hát nekem emiatt volt a pecsételés.
Ja, az inzulinom magas lett, azért nem repedt a tüsző, amióta szedek rá gyógyszert, nincs pecsételés. Peteérésről nem tudok, hiszen amig nincs rendben minden odabent nem is kezdenek fogyelgetni monitorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!