Joslo fajasok 20 percenkent, van okom aggodni?
Ha rendszeresek, akkor irány a kórház. Próbálj meleg vízben lezuhanyozni, a jóslókat az ált. megszúnteti.
Én a helyedben felhívnám most a dokimat, szülésznőmet, ha van, hogy mit javasolnak.
Hangsúlyozom, hogyha rendszeresek, akkor kórház rógtön.
Inkább menj be a kórházba a semmiért.Én mind a 2 terhességem alatt mentem be csak mert megijedtem.Egyáltalán nem ciki az ilyen.A babád az első.Így ha fürdő után nem múlnak a jóslók akkor irány a kórház..maximum haza küldenek.De ha baj van, akkor ott tudnak igazán segíteni.
Remélem minden rendben lesz!!
Szorítok értetek!!
Szerintem is ahogy utolsó írta :)
Inkább menj be potyára mint hogy baj legyen.
Írd majd meg hogy mi lett.
Nézd, én már a 38. hetet töltöttem be és a 3. gyerekkel, de ilyen helyzetben már indulnék. Neked ez még nagyon korai!!!
Remélem nem lesz semmi gond! Inkább menj "fölöslegesen" ezerszer, mint egyszer hiába...
Ujra bekemenyedett a hasam majd mrgint elmult, de most nem fajt. Nem tudom, hogy mit gondoljak.
Probaltam hivni a dokim de nem vette fel. Ilyen is csak velem tortenhet meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!