Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Joslo fajasok 20 percenkent,...

Joslo fajasok 20 percenkent, van okom aggodni?

Figyelt kérdés
Elso baba, igy nincs semmi tapasztalatom. Menstruaciohoz hasonlo (valamivel erosebb) fajasaim vannak kb 2-3 oraja, 20 percenkent. Meg csak 29 hetes vagyok szoval TUL korai szerintem, hogy barmi ilyesmi tortenjen. Ti mit gondoltok, van okom aggodni? Vagy tennem kellene valamit? Nagyon parazos vagyok es nem tudom, hogy mit tegyek vagy ne tegyek. Ja, meg annyi, hogy a jobb oldali petefeszkemnel folyamatosan faj
2013. szept. 9. 06:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresek, akkor irány a kórház. Próbálj meleg vízben lezuhanyozni, a jóslókat az ált. megszúnteti.

Én a helyedben felhívnám most a dokimat, szülésznőmet, ha van, hogy mit javasolnak.

Hangsúlyozom, hogyha rendszeresek, akkor kórház rógtön.

2013. szept. 9. 06:49
 2/20 A kérdező kommentje:
Mostmar a ferjem is aggodik. Szoval most feszek egy furdot es meglatom, hogy mi lesz ez utan. Nem szeretnek a semmiert korhazba menni, de aggodom is.
2013. szept. 9. 07:00
 3/20 anonim ***** válasza:

Inkább menj be a kórházba a semmiért.Én mind a 2 terhességem alatt mentem be csak mert megijedtem.Egyáltalán nem ciki az ilyen.A babád az első.Így ha fürdő után nem múlnak a jóslók akkor irány a kórház..maximum haza küldenek.De ha baj van, akkor ott tudnak igazán segíteni.

Remélem minden rendben lesz!!

Szorítok értetek!!

2013. szept. 9. 07:09
 4/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is ahogy utolsó írta :)

Inkább menj be potyára mint hogy baj legyen.

Írd majd meg hogy mi lett.

2013. szept. 9. 07:18
 5/20 anonim ***** válasza:

Nézd, én már a 38. hetet töltöttem be és a 3. gyerekkel, de ilyen helyzetben már indulnék. Neked ez még nagyon korai!!!

Remélem nem lesz semmi gond! Inkább menj "fölöslegesen" ezerszer, mint egyszer hiába...

2013. szept. 9. 07:55
 6/20 A kérdező kommentje:
Most jottem ki a furdobol. Kozben ereztem egyszer fajni. Most varok, hogy mi lesz. Nagyon szeretnem mar ha vege lenne az allando faradsagnak, aggodalomnak stb de meg nincs itt az ideje. A kisasszony pedig nagyon aktiv most, szoval remelem minden rendben es csak vak larma volt. Varok 20 percet es ha ujra erzem akkor bemegyek.
2013. szept. 9. 08:05
 7/20 anonim ***** válasza:
Írd meg mi lett. Most hogy vagy?
2013. szept. 9. 08:18
 8/20 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Szerintem az jó jel, ha nem súrősüdnek a fájások. Remélem minden rendben lesz :)
2013. szept. 9. 08:18
 9/20 A kérdező kommentje:
Nehany perce ujra jott, de mar nem is tudom, hogy mit is kene erezzek. Osszezavarodtam. Amolyan fel percig tarthatott tuti nem tovabb. Es mivel a pici eleg sokat mozog igy mar nem tudom es mar a hasam sem olyan kemeny csak jobb oldalt egy amolyan 10 cm teruleten, de szerintem ott van a dragam most.
2013. szept. 9. 08:33
 10/20 A kérdező kommentje:

Ujra bekemenyedett a hasam majd mrgint elmult, de most nem fajt. Nem tudom, hogy mit gondoljak.

Probaltam hivni a dokim de nem vette fel. Ilyen is csak velem tortenhet meg...

2013. szept. 9. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!