Orvos nem lát semmit? Kezdjek aggódni?
Sziasztok!
Okt 16-án volt meg utoljára nov 15-én halvány pozi majd hétfőn es kedden erős pozi lett... A férjem nem mer addig örülni amíg orvos nem látott így ma elmentem 5 hetesen... Méhen belül es kívül sem látott semmit...holnap vizelet teszt hétfőn eredmény es utána kell az orvosomat felhívom...nagyon bosszant mert tüneteim vannak...volt valakinek hasonló problémája? Mi lett utána? Ja holnap tesztelek en is reggel es a papíromon az endometrium vastagsága 13mm
Válaszaitokat előre is köszönöm!
szióka
én is 5hetesen mentem,megvastagodott nyálkahártya volt.
6hetesen petezsák szikhólyaggal,és 7hetesen kisbaba szívhanggal :)
túl korán mentél,ennyi :)
35hkm
hát ez érdekes...
nekem 4 hetesen már megmondták,hogy méhen belül van,de menjek vissza 10 nap múlva mert akkor tudnak többet mondani. visszamentem a 6-ik héten és akkor már volt szívhang is.a doki is furcsállta,hogy már látszik, meg,hogy a teszt egyáltalán kimutatta. milyen ultrahangot csinált? a hasadon vagy a hüvelyben?
Utolsó, gépfüggő is a dolog, a te dokidnak ezek szerint elég jó ultrahang gépe van, régebbi, rosszabb típussal van, hogy a 6. hétig semmit nem látnak. Az én dokimnak is béna gépe van, épp ezért én csak 7 hetesen megyek (most 6 hetes vagyok).
Kérdező, legjobb esetben is 5 hetes vagy, ha nem pont középidőben volt peteérésed, még annyi se, úgyhogy ne aggódj, teljesen normális, hogy csak vastag nyálkahártyát lát. A vizeletből majd kimutatják a terhességet, és akkor visszahív a dokid későbbre, mikor már látni is lehet valamit. Nyugi, 3 teszt nem téved, főleg, ha szépen erősödik :) Nekem is a nemvárt után 1 nappal már egyforma volt a két csík majdnem, pár napra rá már erősebb a tesztcsík a kontrollnál, de már a nemvárt előtt 4 (!) nappal mutatta a teszt halványan, aztán hamar beerősödött teljesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!