Kezdjek aggódni? Bővebb. lent.
Tavaly amikor én barnázással mentem (de az nem enyhe rózsaszín volt, hanem valóban nagyobb barna), akkor már hiába kaptam a pótlást, sajnos az a baba nem maradt meg. Most újra terhes vagyok és az előzményekre való tekintettel már rögtön mentem orvoshoz a gyógyszerért (5 hetesen mentem), és kaptam is pótlást rögtön. 11 hetes vagyok, a 20. hétig kapom az utrogestant és minden rendben van eddig. :-)
Szóval nyugi, nem jelenti feltétlenül, hogy baj van. Nagyon sokan tapasztalnak ilyet, kapnak pótlást, ha az a gond és nagyon sokaknak segít is. A barátnőmnek is volt ilyen rózsaszín folyása, neki is akartak adni gyógyszert, de ő elutasította (ő elég furán gondolkodik, azt mondta, hogy a baba döntöse el, h maradni akar-e, ne az orvosok és ezért nem is szedte be a hormongyógyszert) Neki pár nap alatt magától elmúlt a rózsaszínes folyás és lett egy egyészséges fia.
Voltam orvosnál. Ezt írta a papírra
Az uterusban 6 mm-es felritkulás látható.
Uh-n látta a szikhólyagot is.ez akkor jó ugye?2 hét múlva kell vissza mennem.
Arra igazából semmit.azt mondta ha erősödik vissza kell menni egyből.
Ma már nem volt, nem is fájt a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!