Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség vége felé csökken a...

Terhesség vége felé csökken a magzatvíz? Vagy kezdjek aggódni? 38 hkm

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
igen csökken.ne aggódj:)
2012. febr. 18. 16:54
 2/7 A kérdező kommentje:

de ez normális? nekem a 33 hét körül mondták először, és most be is vagyok parázva, mert éjjel arra ébredtem, hogy a jobb bordám körül iszonyatosan fáj, és azt olvastam, ha kevés a magzatvíz, a baba lehet kényszertartásban is, ami nem jó.

Szóval terhesség vége felé mindenkinek csökken a m.vize???

2012. febr. 18. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
33 hetes korod ota neztek uh al a magzatvizet? Vagy csak a bordafajdalombol gondolod, h kevesebb van? En 35 hetes es 3 napos vagyok, es 3. napja meg aludni sem tudok a jobb oldali bordafajdalomtol. 32 hetes uh on normalis mennyisegu volt a magzatvizem.
2012. febr. 18. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok: szerintem kenyszertartasban csak akkor tud lenni a baba, ha mar nagyon nagy baj van, tehat repedt a magzatburok, es sok viz elment. En csak ilyenrol olvastam.
2012. febr. 18. 18:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Amikor megyek a körzeti védőnőhöz, ott is megnéz egy doki, meg magán dokihoz járok. Először a körzetisnél mondták, hogy kicsit kevesebb a magzatvíz, aztán mondtam a saját dokimnak, ő is megnézte, és mondta, hogy valóban. Eddig nem volt semmi fájdalmam.

Elvileg csütörtökre vagyok kiírva, mert császáros lesz, farfekvés, és egyéb miatt, hétfőn meg megyek ctg-re.

Szerintetek csak parázok?

Vagy másnál hogy van? Tényleg csökken a magzatvíz a terhesség vége felé, vagy csak nálam nem vettek észre valami bajt, és ezért kevés a víz??

2012. febr. 18. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ertem en amit irsz, csak azt nem, h a bordafajdalommal hogyan hozod osszefuggesbe? Szerintem meg ne aggodjal, mert ha annyira keves lett volna a magzatviz, biztos befektettek volna a korhazba, es jobban odafigyelnenek. Az, h kicsit kevesebb, szerintem semmit nem jelent, sok kismamanal van ilyen. Kenyszertartasban meg nem lehet a babad. Nyugi! Ne agyalj rajta!
2012. febr. 18. 18:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy, hogy nyugtatsz:)
2012. febr. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!