Egy kérdés azoknak, akik tapasztaltak már a terhességben, hogy mekkora problémának számít és mennyire aggódjak, mert az orvos mondta, hogy a méhlepényem lent van. Ez mit jelent? Kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 14:16
1/4 anonim válasza:
Ahogy nő a méh feljebb fog kerülni ne aggódj. Fogják ellenőrizni. Pihenni kell. Nekem is ez volt. Vigyázz magadra.
2/4 anonim válasza:
Nekem is lent volt a 12.heti uh-n,és pici vérzést is okozott,mert a méhszáj közelében volt. Pár hétig jobban odafigyeltem,pihentem,a 16.héten már "biztonságosabb" helyen volt,és nem volt semmi gond. Ahogy nő,tágul a méh,feljebb kerül a lepény általában. Van,akinél nem így van,és ha szülésnél is fedi a méhszájat,akkor csak császározni lehet,de ezt végig figyelik a terhesség alatt.
3/4 anonim válasza:
Nekem végig lent volt, a 37. héten befektettek és csak császárral szülhettem. Ne aggódj emiatt, hány hetes vagy? A 36. hétig változhat a helyzete.De tényleg pihenj amikor csak tudsz, felpakolt lábakkal és ne emelj nehezet, én pl. még a porszívót sem húzkodtam.
4/4 anonim válasza:
Óh, simán elmegy onnan ahogy nő a méh. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!