Nagy bajt csináltam?
szerintem inkább azzal kellene kezdened valamit, hogy ne hergeld fel magad annyira, hogy kezed lábad remegjen az idegtől.
Az egy szál cigitől biztos nem lesz baja.
Dobd ki az összes cigidet, hogy ne is legyen otthon.
Az idegességet pedig valahogy máshogy vezesd le, ne úgy, hogy árts a babának.
Remélem, nem lesz egy száltól baja a babódnak.
Egyszer azt hallottam, orvostól! , hogy a km. inkább szívjon el néha egy cigit, mint, hogy idegeskedjen, bármi miatt, esetleg amiatt is, hogy nem tud leszokni.
Sok anyukát láttam, aki végig cigizett, és egészséges gyereke lett. Ez nem vonatkozik alkoholra és egyéb drogokra!!!!
Vörösbor (szőlőből készült, tehát minőségi!!)kis mennyiségben szintén árthat.
de tök jó, hogy lepontoztok.
1 héttel azután, hogy megtudja, hogy terhes, máris rágyújt, itt feloldozást vár, ti meg megadjátok neki.
csak gratulálni tudok. szerintem kokózzon is.
én le tudtam rakni majdnem 1 évtized után terhesség és szoptatás idejére.
undorító, ha egy kismama dohányzik, TUDATOSAN károsítja a gyerekét!!! ti nem tudtátok?!
Egy szál cigitől nem lesz baja és ilyekor még amúgy sincs nagy összeköttetésben veled:) nyugodj meg.
Viszont megkell tanulni kezelned a helyzetet...én is bagós voltam sőt pöfékeltem is az első négy hétben mert nem tudtam h babát várok,nem terveztük.Akkor látod? És semmi baja:) Én tudod mit csináltam ha felhúztak? Benyomtam egy gyümit:)Tedd te is azt és ne szorong:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!