Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggel csináltam 2 tesztet,...

Reggel csináltam 2 tesztet, mindkettő egy pillanat alatt kétcsíkos lett. Viszont sötétbarna folyásom van. Ez bajt jelent?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jelenthet akár vetélést is.Én azonnal orvoshoz mennék.
2010. márc. 1. 08:01
 2/13 A kérdező kommentje:
csak az a baj h nem érem el az orvosomat...csak úgy menjek be a kórházba??
2010. márc. 1. 08:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Nekem 3 éve volt ez.És bizony hiába mentem nem maradt meg a babám.Neked sok sikert, szorítok,hogy ne legyen baj!!!!

2010. márc. 1. 08:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Mikor én csináltam a tesztet nekem is volt barna folyásom,a hasam is fájt,és most mégsincs semmi gond. a baba szépen fejlődik,semmi baja.azért menj el az orvoshoz és ne aggódj:)
2010. márc. 1. 08:17
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell mindíg a legrosszabbra gondolni!!
2010. márc. 1. 08:18
 6/13 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt. Én elmentem orvoshoz, ő nem látott különösebb gondot (ekkor 5 hetes voltam, még csak petezsák látszott). Rutascorbint kellett szednem 3*2-öt. Ez egy c vitamin készítmény és az érfalakat erősíti. Ilyenkor ugyanis megnő a vérbőség a hüvelyben is, és könnyen megpattanhat egy vékonyka ér, és ez is okozhatja a barnás folyást. Ezt a doki mondta. Szerintem menj el dokihoz minnél előbb, hogy Te is megnyugodj! Ne a rosszra gondolj először! 34 hkm
2010. márc. 1. 08:23
 7/13 anonim ***** válasza:
nem kell a legrosszabbra gondolni,így van,de fő az óvatosság.menj el akár egy kórházba is,nem fognak elzavarni.nekem is volt az elején 2 napig,kaptam utrogestant.most már 3 hónapos a kisfiam és semmi baja.
2010. márc. 1. 08:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

írd meg mi lett. Szorítok!!!

2010. márc. 1. 09:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem kell a legrosszabbra gondolni de mindenképp orvos!!!

Az mindegy hogy hol és ki de orvos legyen!!

2010. márc. 1. 11:11
 10/13 A kérdező kommentje:

nagyon aranyosak vagytok

kiderült hogy 5 hetes terhes vagyok, még csak a petezsák látszott.

azt mondta az orvos hogy szedjek magne b6ot, meg feküdjek sokat, szerinte elmúlik, ha mégsem akkor jelentkezzek és kapok valami gyógyszert. úgyhogy most pihengetek!

2010. márc. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!