Vasárnap, hétfőn és ma ittam 3-3-3 dl sört. Nagy bajt csináltam?
Figyelt kérdés
Iszonyúan kívántam, és anyukám megnyutatott, hogy ennyi belefér. 14 hetes vagyok.2010. máj. 26. 20:24
1/6 anonim válasza:
belefér.de legközelebb a leggyengébbet válaszd:)
2/6 anonim válasza:
eZ MÉG NEM ALKOLIZMUS DE TÉNYLEG NE IGYÁL CSAK ALKOHOLMENTEST, AZ IZE UGYAN AZ. aMUGY MEG A RÉGIEK AZT MONDJÁK MÉG AZ ANYATEJ MENNYISÉGÉT IS SERKENTI.
3/6 anonim válasza:
ami hülyeség! ma már azt mondják!
4/6 anonim válasza:
A komló ideg- és gyomornyugtató hatású, kismértékben kifejezetten jó hatással van a babásokra. Én ezt az orvosomtól hallottam. 1-2 dl-től, ha nem mindennapos, nem lesz semmi bajod!
5/6 anonim válasza:
Amit kívánsz, az általában kell is valamiért neki! Alkeszmenteset idd! egészségetekre!
6/6 anonim válasza:
Sok kismamit hallottam aki megkivánta a sört. Többek között én is az elején. Igaz én csak pár kortyot szoktam inni, max fél decit, azt is ritkán, ha a férjem megbontott egyet. Nem lesz semmi bajotok, de azért nagyon ne szokj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!