Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pénteken csináltam tesztet és...

Marietta85 kérdése:

Pénteken csináltam tesztet és két csíkom lett de az egyik csíkom halvány lett. Vasárnap ismét csináltam egy tesztet és az meg negatív lett. Ez mitől van? Terhess vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
2008. jún. 8. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felkeresnék egy dokit.Az többet tud mondani.Ugyan olyan tesztet vettél mint az elözö?
2008. jún. 8. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet azért lett az első csík halvány, mert a napokban megfog jönni a menstruáció. Reggeli első vizeletből teszteltél?
2008. jún. 8. 16:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem voltak egyformák a tesztek!És a menstruáciom a honap vége fele jön meg!
2008. jún. 8. 16:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen reggeli vízeletből csináltam az elsőt!A másodikat délután csináltam!
2008. jún. 8. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Várj egy-két napot és ha addig sem lesz semmi, akkor tesztelj reggeli első vizeletből! Szukolok!
2008. jún. 8. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Délutáni mutathat téves eredményt! Ha a reggeli halvány csíkos volt, akkor az jót jelent:)
2008. jún. 8. 17:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. jún. 8. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!