Ha pénteken csináltam tesztet, fél nap után lett halványan pozitiv, megismételtem vasárnap első vizeletből azis csak fél nap után lett nagyon halványan pozitiv, hétfő első vizeletbőlnegatív, lehetek terhes? Mit mutat a teszt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 14:58
1/12 anonim válasza:
Erre szokta írni Hamvas Ferenc doktor út, hogy 10 percen túl még az ő vizeletéből is simán mutathatna pozitívat a terhesteszt :) Szóval ha az értékelhető időn belül negatívat mutatott, akkor az bizony negatív :)
2/12 anonim válasza:
Olvasd el a teszt leírását, valószínűleg benne van, hogy hány perccel az elvégzés után kell nézni az eredményt. (Ez általában néhány perc). Ami azon túl van, az már nem számít.
3/12 A kérdező kommentje:
bízom benne hogy tényleg az :))) most nem a legmegfelelőbb idő lenne apicihez, meg a 3. lenne :) de inkább később, nőljön még a másik kettő
2011. márc. 7. 15:05
4/12 A kérdező kommentje:
elvileg 3 perc
2011. márc. 7. 15:08
5/12 anonim válasza:
Benne van a leírásában,hogy hány perc alatt kell,hogy kimutassa.
Ha jövő héten is megnézed azt a tesztet és 6 csík lesz rajta akkor is negatív,mert időn túl csíkosodott be.
El kell olvasni a tájékoztatót!
6/12 A kérdező kommentje:
ne legyen csak egy csík :) tehát akkor bízhatom a szerencsében..a spermicid kupban ezek után nemfogok..az biztos
2011. márc. 7. 15:10
7/12 anonim válasza:
A tesztek használati utasításában külön fel is hívják a figyelmet, hogy állásában hamis pozitívra változhat a teszt, nem véletlenül kell meghatározott perc után leolvasni. De ha tényleg terhes az ember, akkor ált. a második csík egyből, vagy nagyon hamar megjelenik, nem is kell kivárni a meghatározott időt.
Ha tényleg terhes lennél, a péntektől hétfőig már a sokszorosára nőtt volna a hcg szinted, így egyértelmű lenne a teszt is.
8/12 anonim válasza:
A spermicid nem egy megbízható módszer sajna :)
9/12 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam a hcg re :) köszönöm a megerősítést...mert akkor már egyértelmű 2 csík lett volna nem pedig negatív...
2011. márc. 7. 15:16
10/12 anonim válasza:
Tesóm 3 gyerekéből kettő Pharmatexes, szóval azzal csak óvatosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!