Ki nem várta múlthét csütörtök 17. -ére vagy most hétfő 20. -ára? Mit éreztek? Teszt pozitív lett?
Egyszerűen nem akarom elhinni,hogy még mindig nem jött meg,de a tegnapi tesztem negatív lett.Igaz,nem a reggeliből csináltam.
Azért a két időpont,mert múlthónapban egy kicsit korábban jött meg,de 20.-a lett volna a normál időpont.
Tüneteim a mindjárt megjön és a mellfájáson kívül semmi nincs.Hacsak az nem,hogy egyik pillanatról a másikra eltudnám bőgni magam.Ami nagyon nem jellemző rám.De nem akarom magam feleslegesen hitegetni.Olyan régóta vágyom már egy pozitív tesztre....
Lányok,ha valaki ilyen cipőben jár,kérem írjon.
Szia! Én 16-ra nem vártam, és nem is jött meg. 18-án csináltam egy tesztet, +lett! 30-án megyek dokihoz, addig nem merem teljesen beleélni magam! csinálj tesztet reggeliből, az a tuti!
Sok sikert!!!!
Sziasztok!
Gratulálok a pozitív tesztekhez.:O)
Sajnos nálam minden változatlan.Tegnap csináltam egy tesztet,de negatív lett.Ma is egyet,de ez is negatív.Viszont mensinek se híre se hamva.Nem tudom mit csináljak....Ez a bizonytalanság a legrosszabb....:o(
Ráadásul most már szerintem pszichésen produkálom a tüneteket.Rengeteget pisilek,fáj a mellem,majdnem hánytam a petrezselyem illatától,stb....
Totál kész vagyok....
Már az is jobb lenne,ha megjönne,mint ez a bizonytalanság...:o(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!