Hány centi a haskörfogatod a 34. héten? Nekem 107 cm és én 170 cm magas vagyok. Ez nagynak vagy kicsinek számít?
Ez nagyon relativ. Nem tudnam megmondani. Ugyanis nekem is ennyi, en 178 cm magas vagyok es 37 hetes terhes. Kicsinek tartjak. Az egyik ismeros kismamanak szinten ennyi, o egy hettel nagyobb terhes, mint en, viszont alacsonyabb. Mindenki szerint hatalmas a pocakja. Jah, es mindketten vekonyak vagyunk. Szoval mar sem latvanybol, sem szamokbol nem lehet velemenyt mondani. :-)
Az a lenyeg, hogy a baba benne rendben legyen, a tobbivel ne foglalkozz.
Én is 170cm vagyok és a 40.héten volt 108cm/nem is néztek csak kb 7 hósnak/
szerintem a tiéd átlagos
Hát nem tudom lányok, én 170cm vagyok 76 kg és 103 cm a pocim. 36 hetesen mérték a babánkat 2950g-nak.
38+2 hetes
en 33+4 hetes vagyok, 164 cm, mar 64 kg(52-rol indultam) es a hasterkorfogatom 97 cm. a kislanyomat egy hettel ezelotti uh-n 2000 grammra mertek! a poci lehet nagy vagy kicsi, alkati kerdes, a lenyeg, hogy a baba jol legyen!
boldog babavarast csajok, mar nem sok van hatra!!!!
Nekem 31+3 hetesen van 106 cm a haskörfogatom.
Mindenki azt mondja hogy nagyon nagy babám lesz, de szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!