Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apás szülés - pro és kontra,...

Apás szülés - pro és kontra, Ti hogyan szeretnétek?

Figyelt kérdés

Kismamák, Ti szeretnétek ha a Párotok bent lenne a szülésnél?

Én most 20 hetes terhes vagyok, szeretném ha majd bejönne a Párom, mert úgy érzem, erőt adna. De Ő azt mondja, nem szeretne bejönni, mert nem bírja a vért. Szeretjük egymást, minden vizsgálatra elkísér ( védőnő, orvos, UH, vérvétel ), de amikor vérvételre megyünk, Ő is rosszul van.

Tudom, hogy nem szabad erőltetni, hogy bent legyen az Apuka, mert a lelkében kárt is okozhatunk. Csak nekem ez most egy nagy csalódás.

Anyukám szívesen bejönne, de Őt meg én nem akarom.

2010. jan. 28. 14:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
pár hét múlva én is beszámolok h milyen volt hogy éltük meg:)36 h kismama
2010. jan. 28. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretném hogy benn legyen..ő sem nagyon erölteti..nekem a nővérem jön be..
2010. jan. 28. 17:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolótól kérdezném, hogy van valami konkrét oka annak, hogy nem szeretnéd?
2010. jan. 28. 17:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
én sem szeretném! Szerintem a későbbi nemi életre elég negatív hatással van, ha "úgy" lát ott! Maximum úgy engedném, hogy csak a fejemnél, de azt is csak akkor ha erőltetné. Szerintem ez nőkre tartozik, nem véletlen volt ez régen is így. Így is büszke rám a férjem, tudja hogy megszenvedünk a szüléssel, de én nem vagyok híve, hogy kínlódva lássanak bennünket nőket.
2010. jan. 28. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Az én párom az elejétől be akar jönni velem...

Ő sem bírja a vért, de úgy beszéltük, csak a fejemnél lesz, és én szívom az erejét. :) Nekem ennyi elég, sőt...

22 hetes km

2010. jan. 28. 19:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm a válaszokat :) Volt pro- és kontra is, de így az igazi. Mutattam a Páromnak is, nem reagált rá semmit. Hm, majd még eldönti.
2010. jan. 29. 11:16
 17/17 A kérdező kommentje:

Hátha valaki visszaolvas és kíváncsi :)

A Párom végül bejött volna, ha normál szülésem lett volna. De programozott császár lesz 4 hét múlva, oda sajnos nem jöhet be. Mármint a műtőbe nem. De a szülőszobába, amíg infúziót adnak és előkészítenek, addig ott lesz.

2010. máj. 16. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!