Császár kontra természetes szülés? Van olyan aki mindkettőt átélte?
Kíváncsi lennék a különbségekre, nekem sajnos egyenlőre csak a császár adatott meg. Esetleg van itt olyan is akinek először császár volt utána természetes? Remélem gyarapítom ezen anyák számát majd.
Meséljetek melyikből milyen felépülni, van-e különbség anya-gyermek kapcsolatban, melyik milyen élmény maradt, apás volt-e stb.?
Szia
Én szültem így-úgy is , előbb volt a császár, sokkal hamarabb felépültem a természetes szülés után, azt nem tudom hogy ezért ragaszkodik-e jobban a lányom hozzám vagy csak anyás. De ha választhatnék csak természetes úton szülnék.Ha van még kérdésed priviben is szivesen válaszolok.
Nem baj ha itt kérdezek? Ha gondolod akkor priviben is válaszolhatsz!
Mennyi idő telt el a két szülés közt? Mennyit vajúdtál a másodiknál? Az első miért volt császár?
Hallottam már olyat, hogy elaltatnak császár utáni term. szülésnél, hogy ellenőrizzék a heget belülről, ez igaz? Hol szültél?
Bocsi, de minden érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!