Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt tusolás vs....

Terhesség alatt tusolás vs. Kádban fürdés?

Figyelt kérdés

Neten is olvastam és a védőnő is első alkalommal már mondta, hogy kádfürdő helyett váltsak zuhanyzásra, mert a meleg vizes fürdés vérbőséget okozhat, ami vetélést idézhet elő... Ez mennyire komoly dolog, mennyire kell betartani?

Jön a tél, hűvös van, és jólestek a hosszú, meleg fürdők, de most tusolás alatt és után 10 percig vacogok, mire szárazra törlöm magam és felöltözök... Szerintem a babának az sem jó, ha reszketek, márpedig a tusolás nem melegít át... (Mert gondolom, a hosszú, forró vizes tusolás ugyanazt okozza, mint a fürdés...) Nem akarom túlaggódni a dolgot, de ha már most is fázom és utálok zuhanyozni menni, akkor télen, gondolom, még kellemetlenebb lesz. Ti ezt hogy oldottátok meg?

9 hkm

2014. nov. 13. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A meleg víz miatt is ellenzik sokan a fürdést, de ami szerintem még lényegesebb, az az, hogy mennyire vagy hajlamos a fertőzéseket elkapni. Mert ha a ülőfürdőben vízben áztatod magad, akkor könnyebben "megtámadhatnak" a bacik.

Én sajnos eléggé hajlamos vagyok a fertőzésekre, terhesség előtt is sokat szenvdetem emiatt, a terhesség idején, pedig még érzékenyebb az ember, úgyhogy én nem mertem köckáztatni.

2014. nov. 14. 08:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2014. nov. 14. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!