AVIVA tornások! Ti betartottátok a torna után 36 órás fürdés-tusolás mentességet?
Most szeretném elkezdeni, a könyvek megvannak.
Amivel egyelőre nem vagyok tisztában, hogy a gyakorlatban ezt hogyan oldjam meg, főleg nyáron. Ja, és a más tornát hogyan iktassam be? Ha felváltva (egyik nap ilyen, másnap olyan) csinálom, az jó?
Bocsi, hogy így bele kontárkodok, de
Kedves "Avivás"!
Heti hányszor tornázol? Mennyi ideje tornáztál, amikor érezted, hogy hat? Nekem is sajnos 70 napos ciklusaim vannak. Én már többször neki rugaszkodtam a tornának (arwen tornának is), de 1 hónap után megunom.....ha nincs hatása.
Köszi:)
Tehát "avivás" vagyok:)
Ilyenek voltak:
Ilyen lett:
Igazából azért vagyok kitartó, mert amikor már tele volt a hócipőm a hosszú ciklussal, elmentem Líviához én is, ő egy budapesti oktató, és utána háromszor csináltam a tornát és végre megjött nyolcvanvalahány napra. Aztán 2 x 31-re, és a görbéken már láthatóan van peteérés, sőt a legutóbbi görbém olyan szép volt:) Vérvételem is megállapította a dokim, hogy minden oké.
Szóval szerintem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!