AVIVA TORNA. Mi a véleményetek róla?
Tényleg segít a menstruáció helyreállításában (pl. műtét után)?
Tényleg segít a teherbe esésben?
Várom a TAPASZTALATOKAT!
Szerintem hókusz-pókusz. Nem is próbáltam ki.
Ki kell deríteni a rendszertelen menses okát és azt kezelni, akkor torna nélkül is össze fog jönni az a baba, nyugi!
Milyen műtét után.
A műtét megviseli a szervezetetet, de néhány hónap alatt rendeződnie kell a ciklusnak, ha nem, akkor szintén kivzsgálás szükséges.
Nekem PCOS-em van, metformin gyógyszerrel kezeltek és már van egy 9 hónapos kisfiam, pedig előtte még mensesem sem volt spontán már évek óta, peteérésem meg főleg!
Én is abba a cipőbe járok,mint Te. Másfél éve nem jön a baba és kb 3 napot barnázok mensi előtt.Most készülök a dokihoz,az a biztos.
Én is próbáltam mindent már: teák,barátcserje és társai,de csak az időt húztam vele.
Szerintem Te is menj dokihoz,hogy minél hamarabb kiderüljön mi a a baj és jöhessen a baba.
Ezek szerint nem ér semmit?
Igen, az orvos szerintem is biztosabb! Ez tény! De a könyv sok olyan esetről írt, hogy valakiknek konkrétan ez segített a teherbe esésben. Viszont tartok is tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!