Terhesség alatt néha azért fürödhetek is, vagy inkább csak a tusolás javasolt?
Inkább nyílt vízben ússz, mint uszodában!
Amíg teljesen zárt a méhszájad, addig meleg (de nem forró!) vízben fürödhetsz nyugodtan :)
Én heti 2-3 alkalommal jártam termálvizes medencébe vizitornára és tangentor kezelésre, amikor kiderült, hogy babát várok. Szerencsére nem kaptam el semmit, de én abbahagytam a kezeléseket.
A z otthoni kádban fürdés viszont nagyon jól esett alkalmanként, pláne mikor fájt a hátam. A víz inkább meleg volt, mikor hűlni kezdett, mindig engedtem hozzá.
Legtöbbször tusolok de akad, hogy fürdök is.
Semmi bajod nem lesz ha zárt a méhszájad.
Az uszodán kívüli fürdésnél inkább a tengert szokták előnyben részesíteni mert az sokkal tisztább mint mondjuk a Balaton.
Ha uszodára vagy fürdőre esik a választásod (nem gyógyfürdő) akkor mindenképpen nézd meg a víz összetételét, ha teheted nyomtasd ki és vidd el az orvosodhoz, ő megmondja, hogy ajánlja -e vagy sem.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!