Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tusolas alatt mindig besoteted...

Nikol1204 kérdése:

Tusolas alatt mindig besotetedik minden es ugy erzem mindjart elajulok. Mitol van ez?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, max 3 percet tudok tusolo alatt tolteni,, mert ha tovabb alatta maradok osszeesem:/ akkor leszek jobban utanna ha 10 percet fekszek felpolcolom a labam es ekszopogatok egy kockacukrot. Nem forro vizzel tusolok hanem langyossal. Nagyon rosz hogy nem tudok kenyelmesen furdeni. Mit csinaljak?
2013. nov. 2. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kádba ülve tusoljál, mert mi lesz ha egyszer 1 perc után sötétedik el.

Ha csak tusolótok van akkor lehet kapni rehab boltban tusolóba tehetö széket, és arra üljél rá míg tusolsz.

2013. nov. 2. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok,

ja és ezt az orvosodnak mondjad mindenképpen, mert nem normális, lehet vashiányos vagy.

2013. nov. 2. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor is rosszul lehetsz ha a gőz összecsapódik. nem jutsz elég levegőhöz.
2013. nov. 2. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen vashiányos vagyok.
2013. nov. 2. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak tusoláskor? Mert akkor nem terhességtől van. Milyen a fűtőrendszer? Mert egy ismerősöm elájult pl. a fürdőben mivel szénmonoxid szivárgás volt.
2013. nov. 2. 22:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen csak tusoláskor, villanyos van.
2013. nov. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!