Normális az ha majdnem elájulok?
Figyelt kérdés
7hetes terhes vagyok! 4.hétöl hanyinger,hanyas,gyengeseg kisér!!
Ma ugyan ez csak majdnem elajultam! Ennyire rosszul nem voltam még! Ez normalis?
2het mulva megyek orvoshoz!
2012. márc. 29. 13:00
1/6 anonim válasza:
Persze,, ez normális kinek hogy,, én az első kisfiammal mikor terhes voltam,, akkor voltak ezek a tüneteim,, hányás ,, szédülés,, és én is majdnem elájultam:-) de nyugi nincs semmi baj! majd idővel elmúlnak
2/6 anonim válasza:
Nos, igen sajnos ez ilyen! Nekem védőnő mondta, hogy ha elájulok ne ijedjünk meg, ez természetes! De nem ájultam el eddig, csak szédültem. Nekem is van hányás, hányinger szerencsére ritkán (kb.hetente, de az is elég) jön rám. 10 hkm
3/6 anonim válasza:
Sajnos igen én el is ájultam a Metrón úgy szedtek össze. :S
Én is hánytam enni nem nagyon tudtam + vashiányos is lettem.
4/6 anonim válasza:
Ezt a sorszámot húztad. Sajnos ennyi simán belefér.
Vérnyomás vagy vércukorszint csökkenés okozhatja.
Pihenj sokat, és tarts ki!
5/6 anonim válasza:
Sajnos,igen nálam is minden előjött hányinger,hányás,szédülés,sokszor majdnem elájultam.A hányás 15 hétig tartott a majdnem ájulás 11.ik hétig.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igyexem kitartani bar eleg nehez!!!!
2012. márc. 29. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!