Majdnem elájulok, mi a megoldás?
Rémesen alacsony a vérnyomásom eleve, a hidegfront pedig csak ront a helyzeten. Ma délelőtt már az ájulás kerülgetett a 90/57 nyomásommal. Fejfájás, szédülés, hányinger, hőhullám a tüneteim. Annyira melegem van, mintha 50 fok lenne a lakásban.
Kávét és hasonlókat nem tudok inni, még a szagukat sem bírom.
Hidegvizes törölközőt szoktam a nyakamba tenni, arcmosás, jégzselé, amik segítenek, de ma már az sem volt jó. 2 kisgyerekkel vagyok itthon, néha félek, mi lesz, ha elájulok, hisz ők még nem tudnak segíteni sem.
mi a megoldás az alacsony vérnyomásra? Mindemellett rossz alvó is vagyok, napi 4-5 órákat alszok, többet nem tudok.
A patikus azt mondta, nincs rá szer, és örüljek, hogy alacsony, mert tovább fogok élni, mint a magas nyomásúak...
Én is így vagyok. Én 17 éves lány vagyk,és nagyon rosszul szoktam érezni magam. Őszintén nem tudom mi a megoldás,mert az orvos hiába küld kivizsgálásra semmit nem találnak:/
egyszer alacsony máskor meg magas a vérnyomásom... és sűrűn a hányás kerülget:( nagyon rossz
Voltam laborban, ekgn, belgyógyásznál, ultrahangon. Minden rendben.
Anyukámnak is alacsony a nyomása, de ő kávéval tudja szabályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!