13 éves vagyok és mikor a menstruációm megjön mindig elájulok vagy összesek van rá megoldás?
a görcsökön gyógyszer tud segíteni.Igen,elképzelhető h így marad.Nővérem 18/L és ő is mindig nagyon rosszul van.Neki is volt olyan h a suliban rosszul lett,menni alig bírt és hazaküldték.Mivel a suli elég messze van(fél óra) nem mert eljönni egyedül,de nem engedtek el senkit h hazakísérje úgyhogy felhívta uncsitesónkat és szerencsére otthon volt úgyhogy lement érte kocsival...
Ő orvos által felírt erős görcsoldót használ,apranax a neve.
14/L
Jó ötlet, hogy orvoshoz mentek. Nem árt megtudni, hogy valami szervi vagy hormonális oka lehet-e a rosszulléteidnek.
Én mindig hasonlóan rosszul voltam, tiniként hánytam, elájultam minden hónapban az első napon. Mindig azt mondták, majd kinövöm. Aztán felnőttem és az ájulást tényleg kinőttem, viszont maradtak a hányással járó nagyon erős görcsök, pedig hosszú évekig szedtem fogamzásgátlót, utána gyerkőcöm is született. Az orvosok mindent rendben találtak, így nem maradt más, minthogy megpróbálom gyógyszerekkel enyhíteni a fájdalmat, vigyázok, hogy nehogy felfázzak mielőtt megjön (akkor pokoli csak igazán!), a görcsök idején igyekszem keveset mozogni, ha tehetem, meleg plédbe burkolózva pihenek és sok gyógyteát iszom. Majd' 30 éve szenvedek, ezt a pár évet már féllábon is kibírom :=).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!