Ma voltam orvosnál,1ujjnyira nyitva vagyok, fürödhetek-e még kádban?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 19:14
1/10 anonim válasza:
Hát én inkább csak zuhanyoznék. Orvost kellett volna megkérdezni, de egészen biztosan nem javasolná. Az a baj, hogy így már semmi nem védi a babát és bármi felmehet hozzá, fertőzés is.
2/10 anonim válasza:
Kádban eddig se kellett volna fürödni! Az egész várandóság alatt nem ajánlott! Úgyhogy a válaszom nem!
3/10 anonim válasza:
Most már csak zuhanyozz, feljuthatnak bacik a fürdés során! Hajrá itt a célegyenesben:-)))
4/10 anonim válasza:
Az nem biztos, hogy a célegyenesben van. Van aki kinyílik sokkal korábban.
6/10 anonim válasza:
Szia
az atról függ,
ha csak a külső méhszájad van nyitva 1 ujjnyira akkor hülyeség hogy nem védi semmi a babát
hiszen a középső és a külső még zárt nyugodtan fürödhetsz kádban nekem a 30 hét óta nyitva van még sincs baja a babának, még balatonon is voltam azért nem kell mindent annyira komolyan venni, ha viszont a középső és a külső is akkor semmi esetre sem mert akkor már tényleg nem védi semmi a babbát.
Boldog babavárást
37 hkm
7/10 anonim válasza:
1 vagyok, igaza van az utolsónak, az is függ melyik méhszájad van nyitva. A külsővel valóban nem kell foglalkozni (legalább is nem annyira vészes)
8/10 A kérdező kommentje:
a célegyenesben vagyok, mivel 38 hét! :-))) szóval nem kockáztatok már a kádban fürdéssel, pedig jól esett volna sokat görcsölök keményedek, és a zuhany nem ugyanaz..., de ez van: Amúgy eddig kádban fürödtem , és semmi bajom nem volt tőle csak most bizonytalanodtam el :-) aki kedvesen válaszolt köszönöm nekik
2013. szept. 5. 11:25
9/10 anonim válasza:
Nem csak amiatt nem javasolt,hogy bacik mennek fel,hanem a meleg vizben ülés nem jó a babának,méhösszehúzódásokat és akár koraszülést is okozhat! A lepontozott voltam,nyugodtan pontozzatok le,ti bajotok,ha még ennyit se tudtok!
10/10 A kérdező kommentje:
utólsó én nem pontoztalak le köszönöm a válaszod:-) de mostmár be is indíthatná az se lenne baj... eddig kádban fürödtem és természetesen nem forró ülő fürdőt vettem , hanem kellemes langyiban. köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 6. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!