32 hetes kismama vagyok, holnap megyünk a délegyházi tavakhoz, szerintetek fürödhetek benne?
2 hete zárt volt a méhszáj. De én félek nagyon a fertőzéstől, de attól is hogy rosszul leszek a melegben. Így is nagyon nehezen viselem.
Tampon+canesten kombóról hallani sem akarok. A canesten ok, azt mondta a dokim is, de a tamponozással nagyon nem értek egyet!
Köszi a válaszokat!
És a doki mit mondott? Fürödhetsz?
Bár én nem tenném, de te tudod!
Na ez az, én sem!
A dokim azt mondta menjek nyugodtan, de canestennel kenjem be magam lent.
De én meg félős vagyok. Maximum marad, hogy combig megyek be. De nagyon nem bírom ezt a hőséget!
Hát tudod holnapra árnyékban mondanak 41 fokot! És Te terhesen ki akarsz menni a hőgutába? Bátor ember.
Vízbe semmiképp nem mennék a gyerek egészsége többet ér!
Igen, de ott maradunk ott béreltünk házat. Tehát van hova menni, ha már nem jó kint.
Sőt az autóba is be tudunk ülni ha nem jó, és haza jövünk.
De mellesleg itt a házban is cirka 34 fok van...
A magyarországi tavak többsége kiváló minőségű, bátran fürödhetsz ha nem túl hideg. De ezt nem hiszem ebben a hőségben.
Innen tudsz tájékozódni (Rukkel tó és Délegyházi naturista strand kiváló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!