Fürödhetek tóban, strandon ha kismama vagyok?
Neten keress rá, hogy mit írnak a tóról. Időnként ellenőrzik a víz minőségét, van, amelyik valóban szennyezett és nem ajánlják, de a legtöbbel nincs gond.
Egyébként pedig inkább a nyílt víz egy jobb vízminőségű tóban, mint a strandolás és az uszodába járás, legalábbis eddig én még soha semmit sem kaptam el nyílt vízben fürdésnél terhesség előtt sem, strandon viszont a hüvelyi fertőzésen kívül a hasmenős-hányós vírusfertőzést is könnyebb össze szedni, ami ilyenkor veszélyesebb lehet, mint egy gombásodás.
Arra figyelj oda, hogy a víz ne legyen túl hideg (és túl meleg se, bár kétlem, hogy egy tó vize túlságosan felmelegedne).
Te tudod, hogy mennyire vagy érzékeny, mennyire szoktál elkapni valamit. Mindenki mást mond.
Én pl strandra nem megyek amúgy sem, mert 10 mp a vízben, és egy hónapig dokihoz járok. Ellenben bármilyen természetes vízbe bemehetek, és be is mentem volna terhesen is, ha jó idő lett volna:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!