Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tusolás/fürdés csak vízzel?

Tusolás/fürdés csak vízzel?

Figyelt kérdés
2 bőrgyógyász (rokonok) már 2x is felhívta a figyelmem arra, hogy tusolni legjobb csak langyos vízben, tisztálkodószer nélkül. szappan csak tenyérre, hónaljra, talpra való. más is hallott már ilyesmiről? vagy van esetleg valaki, aki így tisztálkodik?

2014. máj. 23. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tisztálkodnék így. Nincs semmi bajom a tusfürdőtől.
2014. máj. 23. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer azt mondták, hogy a puncit nem szabad szappannal mosni. Én is kipróbáltam, hogy napokig csak vízzel mostam. Hiába mostam ki alaposan mégis bebüdösödött és nagyon folyt a fehér folyásom tőle.
2014. máj. 23. 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:
hát, genitália téren nekem is ez a furcsa. az embernek van szaga, amit vízzel nem lehet eltüntetni. meg ami még nekem gyanús, az, hogy az ember a hátsóját se mossa szappannal csak vízzel?
2014. máj. 23. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:
mert ha azt mondja, hogy szappan tenyérre, talpra, hónalja, genitália, meg popsi :D akkor azt logikusnak tartom, h maga a szabad bőrfelület megelégszik a sima vízzel. de emígy kicsit furcsa.
2014. máj. 23. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem valószínűleg orvosilag igazuk van, hogy szárítja a vizet a szappan, meg a tusfürdő, csak épp az ember igénye már ennél kicsit több...ez olyan, hogy a nőgyógyászok se ajánlják a tampont, csakhogy az sokkal kényelmesebb, mint a betét, szóval orvosilag lehet, hogy indokolt, de emberileg más.
2014. máj. 23. 20:18
 6/8 A kérdező kommentje:
engem lényegében egészségügyi szempontból érdekel. hátha akad valaki az oldalon, aki kipróbálta ezt a módszert :)
2014. máj. 23. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezerféle bőrkímélő tisztálkodószer van, babatusfürdő, biotusfürdők, száraz bőrre testápoló... A szappan tényleg legjobb a tenyérre és kész, de azért szutykosnak sem kötelező lenni.
2014. máj. 23. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Amilyen kemény mifelénk a víz, szerintem jobban árt a bőrnek, mint a tusfürdő.
2014. máj. 23. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!