Mi igaz abból, hogy a minden napi tusolás nem egészséges?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 22:28
1/4 intrepid válasza:
Ebben a melegben akár többször is, a tusfürdőt viszont ne vidd túlzásba, akkor biztosan nem árt.
2/4 anonim válasza:
Szerintem semmi. Ráadásul öccáz fok van. Egészségére, aki kétnaponta fürdik. Ha nincs meleg akkor is, én nem feküdnék bele az ágyba fürdetlenül. Eddig még semmi bajom se lett.
3/4 anonim válasza:
Áááá már megint a fürdős troll! Ne egyétek be a kérdéseit! Meg akar győzni, hogy ne fürödjetek! XD
4/4 anonim válasza:
Annyi igaz, hogy a bőrnek van egy egészséges, kicsit zsíros védőrétege, amit nem jó minden nap szappannal feloldani, és aztán mesterséges anyagokkal (testápoló) pótolni azt. Télen én sem fürdök minden nap, a központi fűtéstől amúgy is troszka a bőröm, olyankor csak a kritikus testtájakat mosom meg fürdőtálban. Időben nem kevesebb, de jobb a bőrömnek.
Nyáron viszont verejtékezem, a verejtékbe ráadásul beletapad a por, úgyhogy ilyenkor minden nap fürdök vagy tusolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!