Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi igaz abból, hogy a minden...

Mi igaz abból, hogy a minden napi tusolás nem egészséges?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 22:28
 1/4 intrepid ***** válasza:
100%
Ebben a melegben akár többször is, a tusfürdőt viszont ne vidd túlzásba, akkor biztosan nem árt.
2013. júl. 27. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem semmi. Ráadásul öccáz fok van. Egészségére, aki kétnaponta fürdik. Ha nincs meleg akkor is, én nem feküdnék bele az ágyba fürdetlenül. Eddig még semmi bajom se lett.
2013. júl. 27. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Áááá már megint a fürdős troll! Ne egyétek be a kérdéseit! Meg akar győzni, hogy ne fürödjetek! XD
2013. júl. 27. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Annyi igaz, hogy a bőrnek van egy egészséges, kicsit zsíros védőrétege, amit nem jó minden nap szappannal feloldani, és aztán mesterséges anyagokkal (testápoló) pótolni azt. Télen én sem fürdök minden nap, a központi fűtéstől amúgy is troszka a bőröm, olyankor csak a kritikus testtájakat mosom meg fürdőtálban. Időben nem kevesebb, de jobb a bőrömnek.

Nyáron viszont verejtékezem, a verejtékbe ráadásul beletapad a por, úgyhogy ilyenkor minden nap fürdök vagy tusolok.

2013. júl. 27. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!