Kismamák, csak őszintén. Ti mikor tudtátok elhagyni a dohányzást? Hányadik héten?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 13:38
21/25 anonim válasza:
tudom hogy nem pont így gondoltad a kérdést, de én pl tudatosan letettem egy évvel a baba projekt előtt, mert szerettem volna ha a szervezetem valamennyire kiüríti és újratölti a vitamin készleteit.
22/25 anonim válasza:
Én is kb. egy évvel a teherbeesés előtt tettem le, bár akkor még nem terveztük a gyereket, de biztos voltam benne, ha egyszer gyereket akarok, terhesség alatt nem fogom tudni letenni, és az mennyire gáz már, ha egy kismama dohányzik. A szülinapomon már terhes voltam, de még nem tudtam, akkor egy pár szálat elpöfékeltem, és még szerencse, hogy nemsokára pozitívat teszteltem, mert különben visszaszoktam volna. Aztán az 5-6. héttől olyan rosszul voltam, hogy nem tudtam megmaradni olyan helységben, ahol korábban dohányoztak, ez az undor szerencsére azóta is megmaradt.
23/25 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert babát szerenénk.Még nem teszteltem,de 9 napja késik.Én is dohányzok és néha már úgy érzem,hogy nem esik jól,néha pedig igen.Hàt nem tudom nekem hogyan sikerül,de biztosan nagy erőt ad abban,hogy letegyem,ha pozitívat tesztelek.Majd meglátjuk.
2014. nov. 10. 17:35
24/25 anonim válasza:
Amikor meglàttam a pozi tesztet letettem a cigit,míg szoptattam addig tartottam magam.Ezután visszaszoktam és a következő pozi tesztnél megint leraktam.De ölni tudnék egy cigiért :D
Ha nem hiszitek el,hogy van ilyen akkor sajnálom....nagy akaraterő kell hozzá.
25/25 anonim válasza:
Kérdező, 9 nap után már nyugodtan tesztelhetsz, mutatja, ha van baba. Ez a nem esik mindig jól olyan dolog, hogy lehet azért nem, mert már sejted, hogy terhes vagy, és motoszkál a bűntudat, én legalábbis ilyen vagyok/voltam. Tesztelj egyet, meglesz a lökés :)
20-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!