Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, csak őszintén. Ti...

Kismamák, csak őszintén. Ti mikor tudtátok elhagyni a dohányzást? Hányadik héten?

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 13:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Aznap amikor pozitívat teszteltem letettem a cigit,szerintem ezen nincs mit gondolkodni...
2014. nov. 10. 13:45
 2/25 anonim ***** válasza:
54%
Jaj de nagyon sok " mikor megláttam a pozitív tesztet én azonnal leraktam" választ fogsz kapni:) Számoljuk??:D
2014. nov. 10. 13:45
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Attol hogy nem hiszed, sokan.igenis leteszik/ letettek aznap amikor pozitiv lett a teszt. en reggel teszteltem, meg aznap beleszivtam parat baratnom cigijebe es onnantol semmi. 3 honapos a fiam es nem gyujtottam ra, nem is fogok :)
2014. nov. 10. 13:48
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak a 10. héten tudtam meg, hogy baba lesz. Utána kellett egy hét, amikor felet szívtam. Ahogy erősödött a hányinger, rosszullét, egyre inkább megutáltam. Én, aki nagy dohányos voltam, a férjem üvegéből sem bírtam inni, éreztem a dohányszagot. Talán veled is így lesz. :)
2014. nov. 10. 13:51
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
én 5 hetesen tettem le. mielőtt teszteltem volna pont vettem egy doboz cigit. azt még elszívtam napi 3 szálasával és kész. épp elég volt az az 5 nap hogy letegyem, szerintem ha hiretelen teszem le lettek volna idegkitöréseim...de így szépen kibírtam amíg nem gyújthattam rá még egyszer.
2014. nov. 10. 13:52
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Fokozatosan álltam le róla amikor elterveztük,hogy gyereet szeretnénk, mikor therbe estem már csak napi 2-t szívtam, 1-2héten belül végleg letettem.
2014. nov. 10. 13:54
 7/25 anonim ***** válasza:
76%

Elnèzèst második,de tényleg úgy volt!Miért mit kellett volna tennem,szülésig füstölni?Azért ítélsz el mert letettem a cigit amint megtudtam h babám lesz?!Pfff

Első voltam

2014. nov. 10. 13:54
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Akkor, amikor elkezdtük tervezni. Addig sem szívtam sokat, nyilván emiatt könnyebben is szoktam le róla, a férjem pedig nem is volt hajlandó addig belevágni, míg nem hagyom abba (ő orvos), de magamtól is beláttam volna ezt. Szóval nálunk ez volt a helyzet.
2014. nov. 10. 13:55
 9/25 anonim ***** válasza:
83%

Én is aznap gyújtottam rá utoljára, bár szerencsére előtte sem szívtam sokat (napi 1-2, csak kollégákkal), így nem volt nehéz dolgom. Egyáltalán nem hiányzik, az elején még hánytam is a szagától, most már nem, de eszembe sem jut, hogy rágyújtsak. Ami viszont érdekes, hogy álmomban már vagy hatszor cigiztem, és álmomban szoktam tudni, hogy terhes vagyok, és a cigi után borzasztó dühös vagyok magamra, és mindig tök pánikban ébredek, és akkor nyugszom meg, hogy megint egy hülye cigis álom. Hogy miért van ez, fogalmam sincs, egyáltalán nem tervezem, hogy bármikor is rágyújtanék újra, mondom, inkább csak szociális tevékenység volt, kicsit kilógni a monoton irodából. Ha szabin voltam egy hetet, elő sem került a cigi.

37+3 khm

2014. nov. 10. 13:56
 10/25 anonim ***** válasza:
83%
15. héten tettem le teljesen. Addig nem bírtam ki 1-2 szál nélkül. Most 7 hónapos a babám, és én hülye visszaszoktam :-(
2014. nov. 10. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!