Kismamák, csak őszintén. Ti mikor tudtátok elhagyni a dohányzást? Hányadik héten?
Elnèzèst második,de tényleg úgy volt!Miért mit kellett volna tennem,szülésig füstölni?Azért ítélsz el mert letettem a cigit amint megtudtam h babám lesz?!Pfff
Első voltam
Én is aznap gyújtottam rá utoljára, bár szerencsére előtte sem szívtam sokat (napi 1-2, csak kollégákkal), így nem volt nehéz dolgom. Egyáltalán nem hiányzik, az elején még hánytam is a szagától, most már nem, de eszembe sem jut, hogy rágyújtsak. Ami viszont érdekes, hogy álmomban már vagy hatszor cigiztem, és álmomban szoktam tudni, hogy terhes vagyok, és a cigi után borzasztó dühös vagyok magamra, és mindig tök pánikban ébredek, és akkor nyugszom meg, hogy megint egy hülye cigis álom. Hogy miért van ez, fogalmam sincs, egyáltalán nem tervezem, hogy bármikor is rágyújtanék újra, mondom, inkább csak szociális tevékenység volt, kicsit kilógni a monoton irodából. Ha szabin voltam egy hetet, elő sem került a cigi.
37+3 khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!