35 hetesen hagytam abba a dohányzást! Még lehet egészséges?
Persze, hogy lehet egészséges. Ha nem így lenne, a cigányok közül egy se születne épen.
A helyedbe ha 35 hétig nem volt fontos, már nem paráznék rajta.
Nagyon erős dohányos vagyok, két fiam van. Azonban akartam őket, így abban a pillanatban letettem a cigit ahogy megtudtam. Akkor már nem csak az én testemnek ártottam volna. Így volt motiváció.
A kérdés csak az, hogy miért vállalsz gyereket, ha nem akarod?
Ahogy abbahagytam a szoptatást, és megszűnt a motiváció ismét ugyanannyit cigiztem mint előtte. A második terhességemnél szintén.
A mai napig szívom rendesen, ám lakásba soha.
Ezt csak azért írtam le, mert még dohányosként is érthetetlen, ha valaki a gyerekére nincs tekintettel. Ez a cigin sokkal távolabb mutat.
Unoka tesóm végig cigizett a terhesseg alatt 36+0 szülte meg a fiat...
Inkubatorba kerult.
Én 10 hetes voltam mikor letettem 40+5 re született a lányom .
Neki mindennel le van maradva a fia. 11 honapos lassan fejlődik .
Nekem 5 hósan ült , 6 hósan felállt , 9 honapos lesz 9.en, es 2 hete egyedül járkál, segítség nélkül :)
Nem azért írtam mert meg akarlak bántani vagy ilyesmi.
Csak leírtam a tapasztalatot. Ettől neked meg lehet egészséges babàd . Es az sem mindegy mennyit cigiztel .
Könnyű szülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!