Kismamák, csak őszintén. Ti mikor tudtátok elhagyni a dohányzást? Hányadik héten?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 13:38
11/25 anonim válasza:
Nekem az volt a "szerencsém", hogy elég hamar kezdődtek a rosszullétek, az 5. héten konkrétan a cigi szagától is hánytam, pedig nagy bagós voltam.Nem tudom, ha nincs ez az erős rosszullét,mikor tudtam volna letenni végleg.
12/25 anonim válasza:
mikor teszteltem volt cigim és talán még 1 dobozzal vettem, ahogy egyik előttem szóló is írta, nálam is hamar kezdődtek a rosszullétek így nem volt nehéz lerakni, mert én se bírtam még a szagát sem :) 3 éves volt kb a lányom mikor visszaszoktam... én marha... :)
13/25 anonim válasza:
A lányomnál akkor tettem le, mikor elkezdtük tervezni. Szerencsére 1. hónapban sikerült, így megvolt utána is könnyen az akaraterő. Sajnos visszaszoktam 3 év szünet után (ez a gyengém, utálom is magam érte), napi 8-10 szálat szívtam. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok a kistesóval, aznap letettem, ahogy pozitív lett a teszt.
14/25 anonim válasza:
Jövőhónaptól tervezünk nem védekezni, 3 hete már nem dohányzom. A fiamnál is előtte kb. másfél-két hónappal tettem le.
15/25 anonim válasza:
Amikor nekikezdtünk a babaprojektnek letettem a cigit. 10 hónap múlva fogant végül a lányunk. Soha többet nem fog dohányozni egyikünk sem.
16/25 anonim válasza:
Pozitívat teszteltem este, másnap a kolléganőm hívott cigizni, megfogtam a fél doboz cigimet, lementem az udvarra vele, belekezdett valami pletykába, fel sem tűnt neki, hogy nem gyújtottam meg az enyémet. Akkor közbevágtam, és mondtam, hogy szeretném, ha elfogadná ezt a fél doboz cigit tőlem, nekem már nem lesz rá szükségem. :) Kb. tíz másodpercig csak bámult rám, aztán elkezdett sikítozni, hogy úristen, úristen, de jó!!!
17/25 anonim válasza:
Első terhességem alatt kb.3 hónapig szívtam lecsökkentve, azután egyik napról a másikra hányingerem lett tőle. Második terhességemmel ugyan ez volt a helyzet csak ott az első hónapban. Visszazsoktam sajnos.
18/25 Nyuszmoo válasza:
Előre terveztünk, és 3 hónappal előbb letettük mindketten. Én nehezebben, kb 2 hét kellett hozzá h végleges legyen.
19/25 anonim válasza:
11. héten járok, de még mindig nem sikerült teljesen megszabadulnom tőle. Már csak titokban szívok 1-2-t, ha hozzájutok, de borzasztó érzések és bűntudat társul mindehhez. Borzalmasan érzem magam, átkozom a napot, amikor rászoktam. Minden tiszteletem azoknak, akik a baba előtt letették vagy éppen a pozi teszttel egy időben. Büszke lennék, ha ezt elmondhatnám magamról én is. A 12. hetes vizsgálatra a héten megyek, azt választom a vízválasztónak, és remélem, hogy minden rendben van a picimmel, és az lesz az a pont, amikor végleg győzni fogok a cigi felett.
20/25 anonim válasza:
Mindkétszer a pozitív tesztnél. Elsőre pont egy szál cigim volt még, mikor pozi lett a teszt, azt még elszívtam volna, de már akkor bűntudatom volt, úgyhogy pár slukk után elnyomtam. Én lepődtem meg a legjobban, hogy 10 év után így le tudtam tenni. Az a baba sajnos nem maradt meg végül, a történtek miatt vissza is szoktam szinte azonnal.
Most pénteken teszteltem újra pozit, azóta nem gyújtottam rá, nem is nagyon jut eszembe. Igaz már csak kb. 3-4 szálat szívtam naponta, csak társaságban bagóztam ennél többet hétvégenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!