Kétségbe vagyok esve?
Figyelt kérdés
Sziasztok, először is ne haragudjatok, ha rossz témába írom a kérdésem. Október 3-án jött meg a menstruációm két nappal hamarabb a nem vártnál, és még ma is tart. Átlagban 5 napos a menstruációm, de a mai napon (7.) még mindig élénk piros és kisebb alvadt vérdarabok is vannak (elnézést a részletezésért, elég kínos ez nekem de tanácstalan vagyok). Nem görcsölök semmi bajom nincs, csak eléggé zavaró. A párommal próbálkozunk egy ideje a kistesóval. Együtt voltunk október 15-én, 18-án, 22-én, 26-án, és 31-én is. Valószínű, hogy elvetéltem? Az ovum elvileg 22-én volt. Köszönöm annak aki válaszol.2014. nov. 9. 06:15
1/3 anonim válasza:
November 3.án nem? Mert az elég hosszú lenne! Szerintem ha nem volt pozi teszted, meg még elöbb is jött meg mint kellet volna,nem hinném hogy baba volt a dologban. De ha elkezdene nagyon fájni a hasad vagy nem akarna elmúlni a vérzésed keress fel egy orvost. Minden jót kívánok neked, és remélem hamar összejön a baba.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam, nem Október 3-án, hanem November 3-án jött meg :)
2014. nov. 9. 07:09
3/3 A kérdező kommentje:
Tesztet nem csináltam, nem akartam feleslegesen stresszelni magam. Köszönöm a jókivánságodat! :)
2014. nov. 9. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!