Orgazmus közben nem érzitek kicsit furcsán, szinte kellemetlenül magatokat a méhösszehúzódásokkal?
Tudom mire gondolsz...
Az első terhességem alatt alig volt orgazmusom. Amikor éreztem, hogy közeleg, a tudatalattim mintha nem engedte volna, és nem is lett semmi. Rosszul éreztem magam, féltettem a babát, és a keményedés is kellemetlen volt. Fejben dőlt el, tudom. Azóta minden rendben.
Detto, mint az első válaszoló.
Nagyon kellemetlen, és a páromnak ezt értelmesen el sem tudtam mondani. Bár megértő volt, ő szerintem nem értette, hogy min rinyálok. :)
Viszont túléltük. Majd helyre rázódik minden. Ez az időszak áldozatokkal jár.
én azt olvastam valahol, hogy ringatja a babát, ennyit érez belőle.
amúgy lehet nem is árt a méhnek "edzeni"..
Szia!
Én azt olvastam,hogy a babákra jó hatással van a mama orgazmusa:) Az endorfin miatt amit ilyenkor a szervezet termel!
Nekem hát elég sokszor van orgazmusom,olyan is volt,hogy arra ébredtem fel,hogy van.. Ilyenkor bekeményedik a hasam,húzódik feszül a méhem kicsit kellemetlen,de bűntudatom az nincsen emiatt!
Üdv 34+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!