Más is járt már ilyen kellemetlenül vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
Én is a gyógyszertári vizelet tartályba,ilyen csavaros tetejűbe vittem mindig.Sose borult ki!
Kis piros kupakú volt.
Velem még sose fordult elő.
Az üvegre szorosan rátekertem a kupakot. Aztán még betettem egy zacskóba is. Állítva betettem a táskámba, körbebástyáztam mindenfélével, és a buszon ügyeltem, hogy ne fektetve tartsam a táskát az ölemben.
ezzel nem, de mással vizeletleadásnál én mindig ott kérek poharat és megyek el a mosdóba ahol le kell adni, soha nem viszek magammal üvegben.
de üdítővel pl.:
leejtettem a vonaton, végiggurult az összes ülés aladt és nyitva. fanta vadmálna volt, szép színes lett az egész vagon és senkink nem tűnt fel :)
meg a szerencsétlenségre visszatérve:
meg pl postán azt hittem nem működik a sorzámkérő így rányomtam vagy hússzor egymás után, erre kiadott húsz darab sorszámot, ott röhögtek a várakozók
meg amikor félhomályos sötétben vezettem lámpa nélkül és nem esett le miért kalimpál mindenki, csak visszamosolyogtam zavartan..
meg sztorizgathatnék még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!