Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg csak én vagyok ilyen...

Tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen a rosszullétekkel?

Figyelt kérdés
17hetes vagyok és az elejétől émelygek, hányok, bár ezt már egyre ritkábban, undorodom a szagoktól, nagyon kezdek besokallni. Mindenhol csak azt olvasom, hogy ennyi idősen kicsattannak az energiától, semmi bajuk, én meg... Nem mintha örülnék más bajának, de egyedül érzem magam ezzel, és senki nem ért meg. :(
2013. jan. 27. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia, sajnálom hogy így alakult, ha kicsit bátorítalak, nekem a fejfájásból jutott sok :(

Ha júliusra várod a babád várunk ide ebbe a csoportba!

[link]

2013. jan. 27. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy vele egyedül!!Én a 16. hétig hánytam,éjjel-nappal. Fogytam is 8 kilót.A hányinger a terhességem végéig kitartott.Sose tudtam egy jót enni,sokszor teljesen ki voltam,mert más annyira jól volt,én meg végigszenvedtem az egészet.De megérte!!A pici lányom most 2 hetes,és ő minden szenvedést megért! :)

Te is próbálj erre gondolni!

Kitartás!!!

2013. jan. 27. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy vele egyedül! Kitartást!

Nekem a második terhességem és hiába töltöttem a 22. hetet és igaz ritkulnak a rosszullétek, ennek ellenére a reggelit kiraktam.. mostanra tudok több mindent megenni, eddig még a hűtőt sem tudtam kinyitni szinte hányás nélkül (igyekeztem persze levegőt bent tartani stb.. de azért ez nem mindig így működik :) )

Megváltozott a szag és ízérzékelésem :( Az elsővel is így voltam és a szülés utáni 1 évben szedtem fel vagy 10 kilót mert olyan élvezettel ettem akár a paprikás krumplit is napokig mint akit vhol éheztettek.

Tényleg kitartás! Nekem anno az orvosom mondogatta, hogy majd jobb lesz a 12. hét után, majd a 16. után, majd ha kezd mocorogni a 22. hét után.. majd a 30. hét körül mert akkor már szép nagy lesz aztán egyszer csak elnevette magát a rendelésen, hogy végülis nem egy anyukát látott már szülőágyon hányi :))

2013. jan. 28. 01:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Együttérzek! Sajna nálam sem múlik (19hetes). Ritkul, de nem múlik el!. Sajna ez van. Néha nekem is elegem van, de kitartás. Nyáron gyönyörű élményben lesz részünk. Ja és még csak annyit, h egyszer egy teljes napig fájt a fejem. Hidd el, inkàbb öt hányós nap mint egy fejfájóa
2013. jan. 28. 05:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül :). Én a 18. hétig minden nap legalább kétszer háromszor hánytam. A hányinger meg a 19. héten kezdett múlni. Most a 25.-en már egész jól tudok enni és a szagérzékenység is múlik de pl. tegnap nagyon mart a gyomorsavam és ha valami front jön még mindig hányingerem van. (szerintem ez így is fog maradni)Az elején azt hittem bele fogok pusztulni a rosszullétekbe főleg mikor olvastam hogy nem múlik el mindenkinek a 12 hétig a rosszullét. Kirtartás ! :)
2013. jan. 28. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél én is 17. hétig hánytam. Aztán a többinél már csak kb. a 12. hétig. De már így is egy év rosszullétnél tartok, ha összeszámoljuk... Túl lehet élni!
2013. jan. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!