Tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen a rosszullétekkel?
Szia, sajnálom hogy így alakult, ha kicsit bátorítalak, nekem a fejfájásból jutott sok :(
Ha júliusra várod a babád várunk ide ebbe a csoportba!
Nem vagy vele egyedül!!Én a 16. hétig hánytam,éjjel-nappal. Fogytam is 8 kilót.A hányinger a terhességem végéig kitartott.Sose tudtam egy jót enni,sokszor teljesen ki voltam,mert más annyira jól volt,én meg végigszenvedtem az egészet.De megérte!!A pici lányom most 2 hetes,és ő minden szenvedést megért! :)
Te is próbálj erre gondolni!
Kitartás!!!
Dehogy vagy vele egyedül! Kitartást!
Nekem a második terhességem és hiába töltöttem a 22. hetet és igaz ritkulnak a rosszullétek, ennek ellenére a reggelit kiraktam.. mostanra tudok több mindent megenni, eddig még a hűtőt sem tudtam kinyitni szinte hányás nélkül (igyekeztem persze levegőt bent tartani stb.. de azért ez nem mindig így működik :) )
Megváltozott a szag és ízérzékelésem :( Az elsővel is így voltam és a szülés utáni 1 évben szedtem fel vagy 10 kilót mert olyan élvezettel ettem akár a paprikás krumplit is napokig mint akit vhol éheztettek.
Tényleg kitartás! Nekem anno az orvosom mondogatta, hogy majd jobb lesz a 12. hét után, majd a 16. után, majd ha kezd mocorogni a 22. hét után.. majd a 30. hét körül mert akkor már szép nagy lesz aztán egyszer csak elnevette magát a rendelésen, hogy végülis nem egy anyukát látott már szülőágyon hányi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!