Létezik olyan jellemzö a terhességben, hogy aki korai terhesen rosszullétekkel küzdött, az fiut várt, aki könnyebben viselte, az lányt?
Nekem ez az első terhességem, pocsékul voltam kb az egész első trimeszterben, és fiú lesz.
Hogy van-e valós összefüggés, nem tudom, de érdekes dolog. :)
Az első terheségem alatt nagyon sokat hiztam, nagyon vizesedtem,négy hónapon keresztül reggel, délben, este szinte mindent kihánytam + akkor ha megcsapott valami illat ami nem tetszett.Utána a fagylaltot kivántam minden menyiségben, a pocakom hatalmas és kerek volt,és az ajkaim felpufadtak, az arcom kikerekedett,kislány lett.
A második terheségem(most vagyok 29 hetes)az elején négy hónapig úgyszintén hánytam igaz kevesebb alkalommal, nagyon szédültem és rá sem birtam nézni az édes süteményekre, tortákra,ami nagyon ment az a citrom minden nap egy felet megettem.Valamint a savanyú alma, limonadé,és a savanyú erős paprika.Most is enném csak már rengeteg a gyomorsavam és már nem birom.Allig szedtem valamit magamra , az arcom meg egyáltalán nem változot semmit és egyáltalán nem vizesedem.Az elsővel erre az időre már nem birtam viselni az újamon a gyűrüt.A hasam viszont sokkal hoszúkásabb és úgy előre "hegyesedik",fiam lesz.
Most igy hogy benne vagyok azért érdekessek ezek a külömbségek és valahogy most tünik fel hogy mi a külömböző a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!