Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan jellemzö a...

Létezik olyan jellemzö a terhességben, hogy aki korai terhesen rosszullétekkel küzdött, az fiut várt, aki könnyebben viselte, az lányt?

Figyelt kérdés
Minél több tapasztalatot várok anyukáktol, kismamáktol.
2010. jan. 20. 15:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs osszefugges,de rosszul voltam nagyon reggelente es fiu lett.
2010. jan. 20. 15:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez az első terhességem, pocsékul voltam kb az egész első trimeszterben, és fiú lesz.

Hogy van-e valós összefüggés, nem tudom, de érdekes dolog. :)

2010. jan. 20. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. lányommal 12 hétig folyamatos hányingerem volt. A 2. babámmal - aki megint lány lesz - 15 hétig hánytam.
2010. jan. 20. 15:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első két kislányommal nem volt semmi panaszom. Most fiam lesz, 31 hetes vagyok és végigkísér a hányinger, émelygés.
2010. jan. 20. 15:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is voltak nehezebb napok az első trimeszterben( hányás, puffadás,teltségérzet, szédülés, stb)és nekem is kisfiam lesz. De a második trimeszterben is volt egy-két "nehéz" nap.Most a harmadikban meg a csípő-derék táji fájdalmak nehezítik meg a napokat.Meg már a nagy pocaktól néhány testrészemet nagyon nehezen érem el.Már a zokni húzás is kissebb nagyobb szuszogások és nyögések mellett megy. De ezek szerintem eltörpülnek amellet az öröm mellet amit a kis pocaklakó okoz.Hiszen a sok kellemetlenség rögtön feledésbe merül amikor mocorog, ahogy érzed a kis mozgáspkat, rugásokat. Hát még ha megszületik...:)már nagyon várom, hogy itt legyen a kis rosszcsont.
2010. jan. 20. 16:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én a 19.hétig hánytam és kiscsaj lesz. A sógornőmnek semmi baja nem volt és szintén kislány lett.
2010. jan. 20. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Kislányommal az első 2 hónap, valami rémálom volt.Mindentől rosszul voltam vagy hánytam.Most még ugyan az elején járunk és nem tudom mi lesz, nincs olyan szinten hányingerem mint ezelőtt.Viszont most állandóan ennék, az előzőnél nem.Minden terhesség más, nemtől függetlenül.
2010. jan. 20. 16:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem csak hébe hóba voltak rosszabb pillanatok (szagundor, hányinger) a terhesség első harmadában. Szerencsésnek mondom magam, ja és kisfiút mondanak :-)
2010. jan. 20. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Az első terheségem alatt nagyon sokat hiztam, nagyon vizesedtem,négy hónapon keresztül reggel, délben, este szinte mindent kihánytam + akkor ha megcsapott valami illat ami nem tetszett.Utána a fagylaltot kivántam minden menyiségben, a pocakom hatalmas és kerek volt,és az ajkaim felpufadtak, az arcom kikerekedett,kislány lett.

A második terheségem(most vagyok 29 hetes)az elején négy hónapig úgyszintén hánytam igaz kevesebb alkalommal, nagyon szédültem és rá sem birtam nézni az édes süteményekre, tortákra,ami nagyon ment az a citrom minden nap egy felet megettem.Valamint a savanyú alma, limonadé,és a savanyú erős paprika.Most is enném csak már rengeteg a gyomorsavam és már nem birom.Allig szedtem valamit magamra , az arcom meg egyáltalán nem változot semmit és egyáltalán nem vizesedem.Az elsővel erre az időre már nem birtam viselni az újamon a gyűrüt.A hasam viszont sokkal hoszúkásabb és úgy előre "hegyesedik",fiam lesz.

Most igy hogy benne vagyok azért érdekessek ezek a külömbségek és valahogy most tünik fel hogy mi a külömböző a kettő között.

2010. jan. 20. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:
nekem egyszer sem volt rosszullétem.ha nem késett volna nem is jöttem volna rá h terhes vagyok,és kisfiam van.
2010. jan. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!