Ezek normálisak korai terhességben?
Figyelt kérdés
1. Enyhe, napjában többször előtörő megjönérzés (Enyhe, nem olyan, hogy rögtön rohanok a WC-re, hogy megjött!)
2. Megnövekedett folyadékigény. (Rengeteget iszom, napi 4liter körül, sokszor száraz a szám!)
3. Aluszékonyság, fáradékonyság.
4. Üres gyomor esetén rosszullét, émelygés, gyengeség. (Muszáj többször keveset ennem napjában, amint üres lesz a gyomrom, szinte remegek, olyan éhes leszek!)
5 hetes vagyok.
:)
2011. jún. 28. 13:57
1/7 anonim válasza:
sztem igen. a megnövekedett folyadékigényen kívül nekem mindegyik volt.
2/7 anonim válasza:
Igen, mind normális! Figyelj oda a rendszeres evésre, mert ha leesik a vércukorszinted (remegés), elájulsz! Ha mész valahová mindig legyen nálad szőlőcukor!
3/7 anonim válasza:
Én is 5 hetes vagyok, és teljesen ugyanezek a tüneteim. Ideges voltam, hogy baj van, de ha Nálad is, akkor biztos normális. :)
Gratulálok!
4/7 anonim válasza:
szia én 10hetes vagyok de az elején nekem is hasonlók voltak,,kb2-3 hetesen ugy görcsöltem mint mikor megvan de nem véreztem...a szájszárasság is erős volt mostanra az csökkent valamit.
5/7 anonim válasza:
5 hetes vagyok, és pont ezeket érzem :) Én is úgy éreztem hogy lehet valami nem normális, de most engem is megnyugtattatok :)
6/7 anonim válasza:
Mind-mind természetes,nálam is minden felsorolt tüneted megvolt.És még milyen tünetek jönnek?! :)
Kitartást és Boldog Babavárást!
27 hkm
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást!! :)
Boldog babavárást Mindenkinek! :)
2011. jún. 29. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!