Belgyógyászati vizsgálat - normálisak ezek az orvosok?
Az ekg-m szívritmus zavart mutatott, ezért beutaltak a belklinikára a sürgősségi ambulanciára.
Egyébként már 4 éve is rossz volt az ekg-m (altatásos műtét miatt nézték), akkor tovább vizsgáltak és kiderült, hogy minden rendben van, kicsit másként működik a szivem, de az én esetemben ez normális. Ezt mondtam is a mai vizsgálaton az orvosoknak.
A klinikán újra néztek ekg-t, vettek vért, mértek vérnyomást, majd közölték, hogy nem mehetek haza, ott kell maradnom 2 hetet, hogy normálisan kivizsgáljanak és lehet h meg is katétereznek. De saját felelősségre hazajöttem, holnap fogok beszélni a nőgyógyászommal, hogy ő mit javasol, anélkül nem fekszek be.
Az orvosok meg jól leosztottak h a büfébe se mehetek ki enni, mert meg fogok halni, le fog állni a szivem és a babát is veszélyeztetem. Kérdezték van-e valami panaszom, de semmi nincs és soha nem is volt.
Körülöttem meg fertőző, hasmenéses öreg betegek voltak, szerintem ez jobban veszélyezteti a babámat, mint hogy én hazajöttem.
Elvileg hétfőn fogok visszamenni, hogy befeküdjek, de a katéterezést akkor sem fogom engedni, beérzéstelenítenek meg ilyenek, szerintem ez jobban megviseli a babámat.
Mit gondoltok? Én vagyok a felelőtlen? Rendszeres nőgyógyászati ellenőrzéssel nem lehetne ezt az egész kivizsgálást elhalasztani 4 hónapig?
Beszéltem azóta a nőgyógyászommal, semmiféleképp nem fogok befeküdni. Adott újra beutalót ekg-ra és szívultrahangra, anyukámnak pedig van egy belgyógyász ismerőse, ő fogja kiértékelni az eredményeket és ha kell megcsinálja a további vizsgálatokat.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!