Milyen az EKG és belgyógyászati vizsgálat? Mit csinálnak? Hétfőn megyek és fogalmam sincs, hogy mi fog történni.
Nekem a házidokihoz kellett menni. Semmi extrát nem csinált, csak EKG-t. A mellkasomra kötötték azt a drótos izét. Pár perc alatt már végeztünk is. Semmi egyéb nem volt. Bár azt vettem észre, hogy ahány hely, annyi szokás. Nálatok lehet másképpen történik.
22 hetes kismami
Nálam a belgyógyászati vizsgálatot a háziorvos csinálta(vényomás...), az ekg-t az sztk-ban.
Semmi extra, rádrakják a tappncsokat, a nő meg nézte a műszerén és már nem tart olyan sokáig, kb. 1 perc.
Nekem az SZTK-ba csinálták,ahogy már írták tappancsokat tesznek rád.De nem kell megijedni ha esetleg találnak valamit,engem szívzörejjel elküldtek szívultrahangra de ott kiderült hogy semmi gond.
18 heteske
Szia!
Nekem belgyógyászati szakrendelésre lkellett mennem, bent voltam vagy félrát, bár ebbe az is beletartozik, hogy a bácsi nagyopn szeret beszélni...:) EKG-t csinált, vérnyomást mért, nyálkahártyát vizsgált, pocakomat (borda alatt) nyomkodta (fogalmam sincs mire volt jó...), és meghallgatott mellkason-háton. Ennyi volt:) Ne aggódj, semmi extra:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!