Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13-sa szám szerencsétlen?

13-sa szám szerencsétlen?

Figyelt kérdés
A terhesgondozóban a kartonom 13-as számú lett,és a vérvételi csövekre amit kiadtak azon is igy 13-as szám szerepel.Én babonás vagyok,utálom a 13-as számot.Szerintetek feleslegesen aggódóm?Ráadásul kedden mennem kell egy leletért és kedden szintén 13-a lesz.Még jó,hogy nem péntek 13-a.:(
2009. jan. 10. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ez aranyos:)

Szerintem most megszereted a 13 számot, majd innentől mindig szerencsét fog hozni! :)

Minden rendben lesz, nyugi! SZerintem ez miatt nem kell aggódnod.

2009. jan. 10. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig én is utáltam a 13-ast de mivel mindig találkoztam vele és végigkísérte eddigi életem így megszerettem, szerencsét még nem hozott de rosszat sem úgy hogy nem félek tőle. Egyébként a személyi számom, tudod ami 2-vel kezdődik, az utolsó négy számjegye 1313. Ennyi. 36 hetes kismama
2009. jan. 10. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan e miatt ne aggódj! Ha nem hiszel benne nem is hoz szerencsétlenséget. Amitől félünk az viszont be is fog következni. Úgyhogy nyugi! a 13 ugyanolyan szám mint az összes többi!!!
2009. jan. 10. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc számom lett az évek során. Egyszer eldöntöttem hogy amiért mindenki utálja én szeretni fogom és nekem azóta mindig szerencsét hoz. Nézd más oldalról és imádni fogod.

37 heteske

2009. jan. 10. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint sosem volt ezzel a számmal problémám,ugyanis péntek 13.-án születtem:):)

Bármikor történhet rossz dolog az ember életében,és az nem biztos,hogy 13.-a lesz..

Úgyhogy nyugi:)

Minden jót!

2009. jan. 10. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a kedvencem amitóta az eszemet tudom. RÁadásul 13-án érkezett a pici fiam. :)
2009. jan. 11. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
ekkora egy hülyét- nem tudtam magamban tartani
2012. szept. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!