Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentzézis után 2 héttel...

Amniocentzézis után 2 héttel csak hogy más ne essen ebbe a csapdába vagy csak én voltam ilyen szerencsétlen? .

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 15.napon hogy amniocentézisen voltam. Felhívtam a genetikát hátha valamit tudnak mondani,ezt a választ kaptam,hogy elmondta hogy 3 hét az eredmény ne türelmetlenkedjek de lehet hogy 3 hétnél is tovább tart majd. Amugy meg telefonon ugyse mond semmit,majd hívnak ha baj van. Könnyű ilyet mondania nem vele történik meg ha baj van nem tőle vesznek el egy 22 hetes babát. Ennyi az orvosokrol. Tanúsággént írtam le hogy más ne járjon így.
2012. jún. 27. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szegénykém!Ne aggódj,biztos rendben lesz minden.Én amikor ma időpontot kértem az sztk-ba egy nő vette fel orbitálisan belecsámcsogva a telefonba mert éppen kajált és mint egy paraszttal úgy beszélt velem.Undorítóak!!
2012. jún. 27. 15:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Neharagudj, de tényleg megmondják hogy 3 hét az eredmény. Hiába hivod őket. Csak magadat idegesitetted föl feleslegesen. Tudom hogy nehéz de nem tehetsz semmit. Én is voltam amnión, de én fizetősön, igy 5 napon belül tudtam hogy nincs baja a babámnak (már ami konkrét nagy bajokat illeti). Szoritok neked hogy minden rendben legyen!!
2012. jún. 27. 15:25
 3/13 A kérdező kommentje:

Utána tudtam meg én is hogy van fizetős,inkább arra mentem volna. Csak azért bátorkodtam hívni őket mert sok helyen olvastam hogy 2 hét a tenyésztési idő és a 3 hétbe benne van a posta is,de ezek szerint ez nem így történik.

Köszi a válaszokat.

2012. jún. 27. 15:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Hol lehet fizetôsre menni, ahol 5 nap az eredmény?

És megírnád, mennyibe kerül? :) Köszönöm!

2012. jún. 27. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nálunk is (győrben) kerek 3 hét az eredmény, és csak személyesen lehet átvenni a leletet.

Én is bepróbálkoztam 2 hét után, de elhajtottak.

30 hkm

2012. jún. 27. 15:53
 6/13 anonim ***** válasza:
A 4. válaszolónak:a Telki kórházban lehet(én 2008 januárban voltam ott)baromi drága,most 170 ezer ft,akkor 150 ezer ft volt.Kedden vették le a mintát,Prágába küldték ki az anyagot,és még azon a héten pénteken hívott is a doki.Idén márciusban korion-biopsziát csináltattam(a korom miatt),ez lényegesen kevesebbe került-65 ezer ft volt-hétfőn vette le a mintát a Hajdu doktornő(Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban)és csütörtökön már hívott is a biológus,hogy minden oké.Borsos áruk van,de hála az Istennek megtehettük,hogy kifizessük.
2012. jún. 27. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha megmondják, hogy 3 hét, akkor ugyan mi a túróért szidja bárki is őket, hogy a bunkók betartják a 3 hetet????

Ha beteg a baba és az abortusz mellett dönt bárki is, akkor az ugyanolyan sz@r lesz 21 hetesen is, mint 22 hetesen!

Miért kell állandóan szidni az egészségügyet??? Nem abban dolgozok, de a terhes nők nagy részében annyi empátia és megértés sincs, mint egy amőbában! Mit hisztek, hogy csak ti vagytok páciensek? Hogy csak miattatok nyit ki a kórház?

2012. jún. 27. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Én példáúl nem csak a terhes nőkkel kapcsolatban írtam hogy felvagyok háborodva az eészségügy miatt hanem úgy összességében ami itt megy.Ez megy a gyerek részlegen,bőrgyógyászaton,neurolóián,szemészeten és a nőgyógyászaton is.Ez saját vélemény.Nem feltétlen az ápolók a rosszak vay az orvosok hanem az ami alapból ebben az országban működik.Sajnos ez nem lesz máshogy az elkövetkező években sem.
2012. jún. 27. 18:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de én az egészésgügybe dolgozok mint nővér és sajnos látom mi a helyzet. Elég bunkok tudnak lenni a kórházba az emberekkel még így is hogy kollega vagyok. Te biztos nem voltál olyan helyzetbe mint a többi sorstársam de nem is kívánom hogy átéld.
2012. jún. 27. 18:51
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem, én nem vállaltam az amniot, így nem tudom milyen érzés türelmetlenkedni a azért, mert betartják a megígért 3 hetet.

És éppen eleget voltam kórházba ahhoz, hogy ne írjak ilyeneket az eü dolgozókról, pedig csóró vagyok, ergo nem fizettem zsebbe.

Nem felháborodni kell, hanem nem kiírni ilyen kérdést. Ha a baba beteg, akkor még a 17. héten is szörnyű az abortusz, nem csak a 22.-en.

Ha azt végig kell élni, akkor az egy tragédia, arra nincs szó, mert tudom, olvastam hogy végzik a beteg babák abortálását. Nem szeretném átélni.

De akkor sem kell fikázni senkit, aki eü munkát végez.

2012. jún. 27. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!