Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentzézis után 2 héttel...

Amniocentzézis után 2 héttel csak hogy más ne essen ebbe a csapdába vagy csak én voltam ilyen szerencsétlen? .

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 15.napon hogy amniocentézisen voltam. Felhívtam a genetikát hátha valamit tudnak mondani,ezt a választ kaptam,hogy elmondta hogy 3 hét az eredmény ne türelmetlenkedjek de lehet hogy 3 hétnél is tovább tart majd. Amugy meg telefonon ugyse mond semmit,majd hívnak ha baj van. Könnyű ilyet mondania nem vele történik meg ha baj van nem tőle vesznek el egy 22 hetes babát. Ennyi az orvosokrol. Tanúsággént írtam le hogy más ne járjon így.
2012. jún. 27. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocs,utolsó,de a 17.héten még abortuszt végeznek(egészen a 20.hétig)utána viszont meg kell szülni(a barátnőmnek ebben volt része,sajnos).Ilyenkor bizony 1 hét is számít.
2012. jún. 27. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Én Szlovákiában lakom. Nálunk ezek szerint lényegesen olcsóbb ha államiban csinálják, ugyanis magát a levételt fizeti a biztositó ugye, de a gyorsitott eredményt meg kell fizetni ami kb. 185 euró volt. De itt sem ajánlják érdekes módon. Csak mikor mondtam hogy én magánklinikára akarok menni, mert ott 1 nap! után van eredmény, akkor mondták hogy van ilyen lehetőség. A magánban kell 330 euró körül fizetni (már nem emlékszem pontosan mert itt nem fizet a biztositó semmit, rögtön haza lehet menni, mig az államiban én két napot bent voltam). Érdekes amúgy hogy ha fizetsz, akkor máris meg lehet gyorsitani.

2012. jún. 29. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Írtam: abortálás.

És teljesen mindegy, hogy hányadik héten veszíti el az anya a babát, mert az beteg. Az tragédia.

Én nem vállaltam. Nem véletlenül. Olvastam olyan esetet, ahol összekeverték az eredményeket, bár nálam nem ez volt a főindok.

2012. jún. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!