Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 vagy tobb gyermekes anyukak!...

3 vagy tobb gyermekes anyukak! Kis korkulonbseggel van akinek tobb babaja van?

Figyelt kérdés

Pozitiv lett a tesztem es ketsegek kozott vagyok!

Van egy 1 eves es egy 2 eves kislanyom es most jonne a 3. baba! Nagyon boldog vagyok csak tapasztalatokat varok, hogy ennyire keves korkulonbseggel 3 baba nem sok? Marmint engem nem zavar csak a ket kicsinek nem tudom jo lenne e meg 1 kisteso.. Azt hallom sok helyrol, hogy 3 babanal az egyiket mindig kikozositik es nem szeretnem ha rosszul erezne magat valamelyik babam..

Tudom buta kerdes csak gondoltam van itt valaki akinek ilyen kis korkulonbseggel van babaja..

Elore is koszonom a valaszokat!

2014. nov. 4. 15:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Két kislány után, 4,5 illetve 2 éves, most várom a harmadik babámat aki fiú lesz. Bennem is vannak félelmek. A Nagylányom 5 éves lesz mire megszületik a legkisebb, vele lesz a legkönnyebb gondolom. De a most 2 évesem nagyon Anyás, nem tud létezni nélkülem, nem tudom otthagyni sehol... Egy ideje jár heti pár napot bölcsibe, de azt se szereti. Segítségem nem sok lesz, a szürke hétköznapokat egyedül kell majd lebonyolítani, ovi, bölcsi kör stb. Most erősen gondolkozom, egy takarító nénin, és egy esetleges bébiszitteren is.
2014. nov. 5. 13:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Gratulalok neked!!! A gyerekek sok erot adnak te is tudod!! Nekem is neha sok, foleg hogy a kicsi a hisztisen uvolto tipus miota megszuletett es belegondolok, hogy most ujra ejszakazni mikor meg a kicsi is csak decemberben lesz 1 eves:)) minden rendben lesz ne felj es kivanok neked sok erot es kiartast! Ha majd kiborulok akkor ezeket a szavakat sokszor visszaolvasom majd😉😉
2014. nov. 5. 13:52
 13/19 anonim ***** válasza:
7-es vagyok! Félreértettél, bár elég hülyén is fogalmaztam meg. Még nem tudni hogy összejött-e a 3 pici, de nagyon szeretném. És nem "várok" hanem vágyom rá :)
2014. nov. 5. 15:01
 14/19 A kérdező kommentje:
7-es bocsi akkor lehet en mar tudok valamit;))))
2014. nov. 5. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Legyen igazad! :D
2014. nov. 5. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
7es vagyok. ma csináltam 2 tesztet délután, mindkettő nagyon halvány pozitív lett!
2014. nov. 7. 20:43
 17/19 A kérdező kommentje:

De jo, gratulalok!! Na tessek!:))))

Mondtam;))

Sok boldogsagot!!!!

2014. nov. 7. 20:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen!!! :)

Igen igazad volt ;)

Ma reggelre már erősödött is a csík!!

2014. nov. 9. 23:51
 19/19 A kérdező kommentje:

:)

Sok boldogsagot megegyszer!

2014. nov. 10. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!