Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti szeretkeztek terhesség...

Ti szeretkeztek terhesség alatt? Hány hetes korig megengedett?

Figyelt kérdés
Én 29 hetes vagyok, de egész terhesség alatt eddig még nem szeretkeztünk.
2014. nov. 4. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs semmi baj (nem vagy veszélyeztetett, orvos nem mondta), akkor akár a végéig lehet.

31 hetes vagyok és rendszeresen szeretkezünk párommal.

2014. nov. 4. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
én olyan szex éhes voltam egész terhesség alatt, hogy majdnem minden este együtt voltunk. aztán az utolsó hónapban probáltam visszafogni magam. ha orvos nem tiltja i kívánjátok akkor hajrá.ha ugy érzed hogy nem akkor ne erőltesd.
2014. nov. 4. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

végig megengedett, de nekem úgy felborult a hüvelyflórám, hogy inkább letettünk róla. Félek a fertőzésektől :( sajnos én fogékony lettem rájuk.

31khm

2014. nov. 4. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
mi vegig toltuk. ha nagy a szerszam akkor oda kell figyelni hogy ne menjen be melyen, aztan ennyi.
2014. nov. 4. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is 29 hetes vagyok. Az első 15 hétben nem szeretkeztünk, de szegény pàromon làttam h nagyon nehezen viseli. Így megpróbàltuk. Azóta hetente-kéthetente vagyunk együtt, de akkor is nagyon ovatosan.

Vannak màs módszerei is az örömszerzésnek; de azért a szexet nem helyettesíti semmi :)

Pàrod h viseli?

2014. nov. 4. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 15. héten idáig egyszer szeretkeztünk de az sem esett jól. A férjem szeretné többször is de nekem semmi kedvem. Így ha már nagyon nem bírja segítek rajta máshogy :-)
2014. nov. 4. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Hajjaj, még szép, meg is őrültem volna, ha valamiért tilos lett volna.

41. héten szültem, előző este még együtt voltunk.

Vadulni annyira nem lehet persze, meg ha nagy a farka, akkor csak óvatosan, a szadomazot is hanyagoljátok szülésig.

2014. nov. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!