Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire kell figyelni a terhesség...

Husinyuszi10 kérdése:

Mire kell figyelni a terhesség első szakaszában ha volt már 2 hónapja egy vetélésem?

Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudni, miért volt vetélés? Progeszteron és cukor/inzulin szintre, valamint vérnyomásra mindenképp figyelnék, látatlanban is.
2014. nov. 4. 10:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudni miért volt a vetélés. (a baba 9 hetes volt) :( Egy ismerőstől hallottam hogy ajánlott a zuhanyzás a fürdés helyett. Lehet ebben valami igazság?
2014. nov. 4. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem egy zárt méhszáj esetén sokat nem kavar a fürdés. Sajnálom, hogy elment a baba. Nekem utro-t írt fel a dokim minden terhességnél, hogy erősítse azokat. Igazából most volt csak a harmadiknál szerintem igazán értelme, ott barnáztam, véreztem, hematómám is volt. Az első kettőnél talán megelőzés volt, mert elég rossz állapotban voltam, vérszegény voltam, stb, amikor sikerült az első, és szerintem rutinból adta a másodiknál.
2014. nov. 4. 11:47
 4/5 Margit84 ***** válasza:
Nekem vetélés után annyit mondott, hogy szedjem a vitaminokat, hogy a szervezetem fel legyen töltődve. Pozi teszt után a 8. hétre kaptam időpontot hozzá (előtte mondta, hogy előbb kár is menni), és akkor úgy döntött, hogy biztos ami tuti alapon ír fel Utrogestant (előtte azt mondta, hogy nem fog, mert nem bizonyított, hogy progi hiány volt). Próbáltam mindenre nagyon odafigyelni, nehogy megeröltessem magam stb. Fürdés zuhanyzás kérdésre annyit, hogy állítólag a melegvízben ülés vérbőséget okoz, és gond lehet. Miután már minden ok volt és még mindig teljesen zárt méhszáj van (31. hét) én fürödni szoktam, bár nem olyan meleg vízben mint előtte.
2014. nov. 4. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Ha nem szedsz folsavat,azt is szedj. Én az előzőnél nem szedtem. 10 hétig volt csak velem :-(
2014. nov. 7. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!